Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lindeboom Saison is bier van de maand bij Mitra

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lindeboom Saison is bier van de maand bij Mitra

05 augustus 2019 om 12:36

Het limited edition speciaalbier Lindeboom Saison van de Lindeboom Brouwerij uit Neer is het bier van de maand augustus bij Mitra. Deze saison heeft fruitige tonen en een droge afdronk. 

Lindeboom Saison in een glas
Lindeboom Saison logo
Lindeboom Saison logo

Mitra bier van het jaar

Mitra bier van het jaar Net als in 2018 gaat Mitra ook dit jaar op zoek naar het Bier van het jaar. Er zijn uiteindelijk twaalf kanshebbers om deze titel te grijpen. Elke maand wordt er een bijzonder bier geselecteerd door Mitra in samenwerking met Biermagazine.

In 2018 werd Elixer Beerenburger Infused van Grutte Pier uitgeroepen tot het Bier van het Jaar. Via mitra.nl/bier-van-het-jaar kun je jouw stem uitbrengen op het huidige bier van de maand.

Lees ook

Lindeboom Saison

In augustus 2019 is Lindeboom Saison verkozen tot het Mitra bier van de maand. Met deze uitverkiezing dingt het speciaalbier mee naar de titel 'Mitra bier van het jaar 2019'.

Lindeboom Saison werd in april 2109 geïntroduceerd als een limited edition bier. Het is een aantrekkelijk blond bier met een witte schuimkraag. In de geur vind je geuren van meloen en mango en daarnaast zijn er toetsen van vanille en noostmuskaat te herkennen. De smaak is fris en tropisch met een hint van gedroogde vruchten en abrikoos. De typisch droge afdronk zorgt voor de doordrinkbaarheid. Dit speciaalbier is heerlijk bij mosselen, pasta en beenham.

Lindeboom Saison bier van de maand bij Mitra

Cookie instellingen