Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Mitra bier van de maand: Paix Dieu

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Mitra bier van de maand: Paix Dieu

04 december 2019 om 12:48

Paix Dieu is in de maand december het bier van de maand bij Mitra. Elke maand selecteert Mitra een bier dat kans maakt om het bier van het jaar te worden.

Paix Dieu glas en flesje
Paix Dieu
Paix Dieu

Mitra bier van het jaar 

In 2019 gaat Mitra opnieuw op zoek naar het bier van het jaar. Dit doen ze door elke maand een nieuw bier te benoemen tot bier van de maand, er zijn in totaal dus 12 kanshebbers om deze titel te grijpen. Mitra Drankenspeciaalzaken houdt deze competitie in samenwerking met Biermagazine

Paix Dieu

Paix Dieu In december 2019 is Paix Dieu verkozen tot bier van de maand. Het bier van de maand is verkrijgbaar bij alle Mitra drankenspeciaalzaken en online in de webshop.

Deze Tripel van Brasserie Caulier heeft een alcoholpercentage van 10%. Een smeuïge tripel met heerlijke fruitige toetsen van citrus. Ondanks het hoge alcoholpercentage drinkt dit bier gemakkelijk weg. Het is een heel bijzonder bier, omdat het slechts één keer per maand wordt gebrouwen, namelijk bij volle maan.

Genomineerde bieren voor bier van het jaar

Afgelopen jaar was Elixer van Grutte Pier verkozen tot 'Bier van het jaar'. Dit jaar zijn de volgende bieren verkozen als bier van de maand en zij maken dus kans om de opvolger van Elixer van Grutte Pier te worden. 

Januari: De Molen Said & Done

Februari: Van Moll Ons Blackie

Maart: Løwlander Poorter

April: Chimay Dorée

Lees ook

Mei: Bronckhorster OurRIDGEinale

Juni: Kompaan Joey Greenhorn

Juli: Populus 6921 LevensLust by Emelisse

Augustus: Lindeboom Saison

September: Hirschbraü Doppel-Hirsch

Oktober: Nevel Alm 

November: Tynt Meadow

Zou je ook graag mee willen beslissen over wat het bier van het jaar gaat worden? Geef dan nu je mening over dit speciaalbier.

Bekijk alle bieraanbiedingen bij Mitra.

Cookie instellingen