Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bronckhorster OurRIDGEinale | Bronckhorster | New England IPA

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bronckhorster OurRIDGEinale

Bronckhorster OurRIDGEinale is een India Pale Ale met 6,0% alcohol. Bronckhorster OurRIDGEinale wordt gebrouwen door Bronckhorster Brewing Company in Rha.

Bronckhorster ourRIDGEinale
Bronckhorster ourRIDGEinale logo

Eigenschappen

Bronkchorster ourRIDGEinale is een New England IPA dat wordt gebrouwen door Brouwerij Bronckhorster. Dit speciaalbier bevat 6% alcohol en is amber van kleur.

Smaak & Omschrijving

Dit speciaalbier is romig en aangenaam van smaak. De afdronk van het bier is licht bitter en bevat tonen van grapefruit, mango en passievrucht.

De OurRIDGEinale van Bronckhorster Brewing Company is een New England IPA. Dit speciaalbier bevat 6% alcohol en is amber van kleur. Het bier heeft een aangename bloemige geur met daarbij ook tonen van exotische vruchten. 

Het bier is gebrouwen ter ere van de 500ste brouwsel van de brouwerij. De brouwer wilde graag het bier vernoemen naar zijn kleinzoon genaamd Ridge. De naam is ontstaan door de brouwer zijn Engelse roots in combinatie met het willen bedenken van een originele naam. Als je "OurRIDGEinale" heel snel zegt, klinkt de biernaam als het woordje "Original". 

Het laatste nieuws van Bronckhorster OurRIDGEinale

Bekijk meer nieuwsberichten.

Reviews

Nog geen reviews voor Bronckhorster OurRIDGEinale.
Wat vind jij van dit bier?

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties