Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nevel Alm: Mitra bier van de maand

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nevel Alm: Mitra bier van de maand

03 oktober 2019 om 10:58

Nevel Alm is in de maand oktober het bier van de maand bij Mitra. Elke maand selecteert de drankenspeciaalzaak samen met Biermagazine een bier dat kans maakt op bier van het jaar.

Mitra Bier vd Maand - Nevel Ale
Nevel Alm logo
Nevel Artisan Ales Alm bier

Mitra bier van het jaar 

In het jaar 2019 gaat Mitra opnieuw opzoek naar het bier van het jaar. Dit doen ze door elke maand een nieuw bier te benoemen tot bier van de maand, er zijn in totaal dus 12 kanshebbers om deze titel te grijpen. Dit doet Mitra in samenwerking met Biermagazine. 

Nevel Alm 

In oktober 2019 is Nevel Alm verkozen tot bier van de maand. Het bier van de maand is verkrijgbaar bij alle Mitra drankenspeciaalzaken en online in de webshop.

Dit speciaalbier van Nevel Artisan Ales heeft een alcoholpercentage van 7%. Het is een zacht en fris blond bier. Bijzonder hoe het bier in balans is met de geuren van wilde gisten (Brett). Er zijn vergeten kruiden gebruikt, zoals Zomeralsem, wat een aantrekkelijke frisse geur heeft.

Genomineerde bieren voor bier van het jaar

Afgelopen jaar was Elixer van Grutte Pier verkozen tot 'Bier van het jaar'. Dit jaar zijn de volgende bieren verkozen als bier van de maand en zij maken dus kans om de opvolger van Elixer van Grutte Pier te worden. 

Januari:  De Molen Said & Done

Februari: Van Moll Ons Blackie

Maart: Løwlander Poorter

April: Chimay Dorée

Lees ook

Mei: Bronckhorster OurRIDGEinale

Juni: Kompaan Joey Greenhorn

Juli: Populus 6921 LevensLust by Emelisse

Augustus: Lindeboom Saison

September: Hirschbraü Doppel-Hirsch

Oktober: Nevel Alm 

Zou je ook graag mee willen beslissen over wat het bier van het jaar gaat worden? Geef dan nu je mening over dit speciaalbier.

Bekijk alle bieraanbiedingen bij Mitra.

Mitra Bier Vd Maand - Nevel Alm

Cookie instellingen