Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lieselotte Kruf | Dommelsch Bierbrouwerij directeur

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nieuwe Dommelsch directeur: Lieselotte Kruf

29 augustus 2018 om 09:58

Lieselotte Kruf (33) start per 1 september als directeur van de Dommelsche Bierbrouwerij in Dommelen. Ze volgt Olivier Declercq op, die per 1 september start als Europees directeur Logistieke Support bij AB InBev in Leuven. 

Dommelsche Bierbrouwerij
Dommelsche Brouwerij
Dommelsch 0.0% flesje

Dommelsche Bierbrouwerij

De Dommelsche Bierbrouwerij is met 190 werknemers één van de grootste brouwerijen van Nederland en een belangrijke werkgever in de regio Valkenswaard.

In de Dommelsche Bierbrouwerij worden naast Dommelsch ook Hertog Jan Pilsener en soms andere bieren van AB InBev gebrouwen en afgevuld. Het is de enige plek ter wereld waar Perfect Draft biervaatjes worden afgevuld, die vervolgens wereldwijd worden geëxporteerd.

Lieselotte Kruf

Lieselotte KrufLieselotte Kruf werkt 9 jaar bij AB InBev en vervulde voorheen diverse brouwerij- en financiële managementfuncties in Leuven en West-Europa. Tot 1 september werkt ze als verpakkingsmanager in de Stella Artois Brouwerij. Ze wordt één van de eerste vrouwelijke brouwerijdirecteuren van Nederland.

Lees ook

Kruf: "Ik ben enorm trots in september te starten in Dommelen. Wat me is opgevallen tijdens eerdere samenwerking met de brouwerij in Dommelen is de enorme passie en trots waarmee de 190 collega’s dagelijks onze bieren brouwen, verpakken en vervoeren.

Qua water- en energiegebruik, recyclingspercentages en door biogas op te wekken uit afvalwater, wordt de brouwerij nu al internationaal gezien als duurzame koploper gezien in de brouwerijwereld. Mijn ambitie is de koploperspositie van de Dommelsche Bierbrouwerij verder uit te bouwen".