Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij AB InBev heeft nieuwe horecadirecteur Nederland

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nieuwe horecadirecteur Nederland bij brouwerij AB InBev

09 januari 2020 om 09:37

De grootste brouwerij ter wereld (AB InBev) heeft een nieuwe horecadirecteur Nederland aangesteld. Mark Hanssen (44) bekleedt deze functie sinds 1 januari 2020.

AB InBev bieren

Horecadirecteur Nederland 

Mark Hanssen (44) is op 1 januari 2020 begonnen als nieuwe Horecadirecteur van Bierbrouwerij AB InBev. Hij volgt Pieter Anciaux op, die horeca- en operationsdirecteur wordt voor België en Luxemburg.

Mark Hanssen werkt sinds 2000 bij Bierbrouwerij bij de brouwer en vervulde sindsdien diverse sales- en marketing functies, zowel voor horeca als retail. Sinds 2017 is hij Retaildirecteur Nederland. Bierbrouwerij AB InBev is onder meer bekend van merken zoals Bud, Hertog Jan, Jupiler, Leffe, Dommelsch en Corona. Bij de brouwer werken in Nederland ruim 550 werknemers.

Lees ook

Mark Hanssen

Mark Hanssen: Horecadirecteur Nederland AB InBev Mark Hanssen startte in 2000 bij Bierbrouwerij AB InBev en vervulde tot 2008 diverse sales rollen in Nederland. Daarna deed hij ervaring op in Trade Marketing en Category Management en werd hij eindverantwoordelijke voor beide afdelingen. Sinds 2012 werkte Mark Hanssen als National Sales Manager Horeca in Nederland en daarna als National Sales Manager, Retail België. Sinds 2017 is hij Retaildirecteur in Nederland.

Mark Hanssen: “Ik ben enorm enthousiast terug te keren in de horeca, een wereld waar mijn roots liggen sinds mijn opleiding aan de Hoge Hotelschool Maastricht. Samen met mijn team is het onze ambitie de samenwerking met onze klanten en horecapartners verder te verbeteren. Met als gezamenlijk doel om jaar op jaar, meer en meer consumenten te laten genieten van één van onze bieren uit ons divers, lokaal en internationaal portfolio. Het laten aansluiten van een van onze bieren op de wensen van een consument tijdens een concert, tijdens een etentje of tijdens het borrelen in een kroeg is het mooiste wat er is. De horeca blijft wat mij betreft dan ook het mooiste platform om onze passie voor bier tot leven te brengen.”