Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Over de hele wereld hetzelfde Heineken bier flesje

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Over de hele wereld hetzelfde Heineken bier flesje

10 december 2010 om 11:35

Heineken wil de identiteit van het biermerk stroomlijnen en dus gaat de bierbrouwer over de hele wereld Heineken bier in hetzelfde bierflesje verkopen.

Over de hele wereld hetzelfde Heineken bier flesje

Heineken verkoopt in 170 landen op de wereld Heineken bier. Als je in Frankrijk een flesje Heineken koopt dan drink je uit een ander flesje dan in bijvoorbeeld Australië. Maar Heineken wil herkenbaarder worden en dus wordt het premiummerk Heineken wereldwijd in hetzelfde type flesje aangeboden om het merk, naast de smaak, ook visueel herkenbaar te maken.

Lees ook

De nieuwe fles is in vijf verschillende volumes beschikbaar. In begin 2011 zal overal in West-Europa de nieuwe fles te koop zijn en de rest van de 170 landen zullen dan de in loop van volgend jaar volgen.

De groene Heineken fles, ter vervanging van de Longneck en de Heineken Shortneck wordt geïntroduceerd in twee uitvoeringen: de reliëf en de standaard fles. Het nieuwe ontwerp is voorzien van een unieke gebogen reliëfwerk op de nek en rug. Deze ziet er mooi uit en voelt ook uniek aan. Je voelt dus ook echt dat je een Heineken flesje in de hand hebt.

Cookie instellingen