brouwerij de Prael opent proeflokaal in groningen

Proeflokaal De Prael Groningen geopend

Het is zover! Vandaag 14 december wordt het Proeflokaal van De Prael Groningen geopend! De verbouwing zit erop en nu kunnen ze ook in Groningen van de Prael-bieren genieten. 

14 december 2018 om 10:05


De Prael Groningen open

Het bier van De Prael komt vooralsnog uit Amsterdam, maar dat zal snel veranderen ook in Groningen komt er naast het proeflokaal een operationele brouwerij. Het proeflokaal van De Prael Groningen aan het Boterdiep wordt vandaag geopend. De opening van de brouwerij staat voor 2019 gepland. Dan zal er echt Gronings Praelbier te proeven zijn, bovendien kun je er dan ook een lekker hapje eten!

De Prael Groningen is de vierde vestiging van Brouwerij de Prael, Naast de locaties op De Wallen, Houthavens en Den Haag.

De Prael proeflokaal Groningen geopend

Een missie

De brouwerij heeft ook echt een missie. Ze willen graag de arbeidsmarkt dichten met hun proeflokalen en brouwerijen. In Groningen werken ze samen met WerkPro, een organisatie die werk mogelijkheden voor iedereen heeft en geeft.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Hertog Jan Grand Prestige

Hertog Jan Grand Prestige in de digitale rijpingskelder
Hertog Jan Grand Prestige kun je voor jaren laten rijpen in de digitale rijpingskelder van Hertog Jan. Zo kun je de smaakontwikkeling volgen van het bier.

Meer reclames van Hertog Jan Grand Prestige

Laatste reacties