Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Proosten op de Koning met Majesteit Pilsner

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Proosten op de Koning met Majesteit Pilsner

09 april 2013 om 15:13

Proosten op de toekomst van de nieuwe Majesteit! Ter gelegenheid van de kroning van onze nieuwe Koning is Majesteit Pilsner gelanceerd. Volgens de brouwers geen gelegenheidsbier, maar een blijvertje.

Majesteit Pilsner
Majesteit Pilsner
Majesteit Pilsner

Een nieuw fris Premium Organic Pilsener, genaamd Majesteit Pilsner, is vanaf nu verkrijgbaar ons land. Ter gelegenheid van de kroning van onze nieuwe Koning wordt het bier juist nu gelanceerd, maar het is geen gelegenheidsbiertje. Het is een blijvertje.

Smaak

Het biertje laat zich omschrijven als een helder volmout pilsener, een dorstlessend doordrinkbier met een fris bittere hop smaak. In samenwerking met Brouwerij De Leckere is het pilsener op ambachtelijke en traditionele wijze gemaakt met behulp van de beste duurzaam verbouwde ingrediënten.

Lees ook

Gedachte achter het bier

De gedachte achter het nieuwe pilsener gaat verder dan de viering van de kroning en de symbolische overdracht van het Koningschap. Prins Willem Alexander is ook als mens van vlees en bloed gevoelig voor de verandering van zijn nieuwe functie binnen het publieke domein. De eigenaren en bedenkers van het nieuwe bier (royalisten 2.0) willen dat de aanstaande koning van vlees en bloed blijft, dat hij persoonlijk is, toegankelijk is en zijn emoties, zoals hij dit doet bij olympische sportprestaties, blijft tonen. Ze introduceren daarom het Majesteit Pilsener, een pils voor iedereen, voor elk moment. Zodat ook Prins (pils) Willem-Alexander na zijn kroning met gepaste trots in lengte van dagen toch een pils kan nuttigen.

Verkrijgbaarheid

Het biertje is vanaf nu verkrijgbaar voor introductieprijs van € 30,- euro per doos (24 flesjes) via de site www.majesteit.com. In de loop van de maand april zal Majesteit Pilsner ook bij verschillende cafe’s en retailers verkrijgbaar zijn.

Cookie instellingen