EI van de Duivel van Duvel en Brouwerij 't IJ

’t Ei van de Duivel nu te proeven

’t EI van de Duivel is een collaboration bier tussen Duvel en Brouwerij 't IJ. Het is een Black Rye IPA geworden met een duivels alcoholpercentage van 6,66%.

13 november 2017 om 14:38


Duvel en Brouwerij 't IJ

De Nederlandse en Belgische brouwerij gingen een samenwerking aan in 2015, maar dit had nog niet geleid tot een gezamenlijk biertje. 't EI van de Duivel is dus het eerste bier dat een daadwerkelijke collaboration is tussen Brouwerij 't IJ en Duvel Moortgat

’t Ei van de Duivel

Ei van de Duivel flesjeDe Belgische brouwers van Duvel en de Nederlandse brouwers van ’t IJ smeedden duivelse plannen en deelden hun passie, kennis én de brouwketel met een cobrew tot gevolg. Ze doopten deze cobrew  “ ’t Ei van de Duivel”.

’t Ei van de Duivel is een bijzonder bier met een Duvels karakter. Samen gebrouwen door het Belgische Duvel en het Amsterdams ‘t IJ. Deze Black Rye IPA, combineert frisse mandarijn-, ananas- en grapefruittoetsen met de peperachtige bite van rogge, een vleugje zoethout en geroosterde mout. Eigenzinnig bitter (EBU50), maar tegelijkertijd complex en smaakvol.

Bier proeven?

Te proeven vanaf november in het proeflokaal van ’t IJ in Amsterdam, in Duvel Depot in Puurs (België) en het bier is ook vanaf november beschikbaar in de Nederlandse Horeca en supermarkten.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Oedipus Mannenliefde

De definitieve bierreclame
In deze epische reclame wordt getoond hoe mannen samen komen door bier! Iedereen kan wel een beetje Mannenliefde gebruiken. Bekijk deze bierreclame van Oedipus!

Meer reclames van Oedipus Mannenliefde

Laatste reacties