Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Shower Beer: bier voor onder de douche

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Shower Beer: bier voor onder de douche

17 januari 2017 om 13:31

Het creatieve Zweedse bureau Snask heeft in samenwerking met de kleine brouwerij Pang Pang een bier ontworpen speciaal voor onder de douche. 

Een drankje gemikt op mensen die voor het uitgaan nog even snel willen douchen. 

Shower Beer van Pang Pang Brouwerij uit Zweden

Corona onder de douche De badkamer en bier lijkt niet meteen de perfecte combinatie. Maar wist je dat je bier perfect als shampoo kunt gebruiken? En één van de beste plekken om een biertje te drinken is onder de douche!

Er zijn dus genoeg mensen gek op een 'shower beer', maar dit is de eerste keer dat er een specifiek product voor wordt ontwikkeld.  

Shower Beer flesje

Shower Beer is een zoet biertje met een alcoholpercentage van 10 procent gebrouwen bij Pang Pang. Het bier zit in een bruin flesje van 18 cl met een roze opdruk. Er is bewust gekozen voor een hoog alcoholpercentage, dit om te zorgen dat na het drinken je toch wat van de alcohol voelt. Ook is er opzettelijk gekozen voor een klein flesje. Het is de bedoeling dat consumenten het flesje in 3 slokken leeg kunnen drinken. 

Lees ook

Prijs Shower Beer

Aan het kleine flesje hangt toch een groot prijskaartje. Per flesje moet 11 euro neergelegd worden. Desondanks was tijdens de presentatie de eerste voorraad al uitverkocht. Maar de tweede batch zit momenteel al in de brouwtanks. Het is nog niet duidelijk of het bier ook naar Nederland komt. Er zijn echter wel plannen om het bier in Amerika in de schappen te krijgen. 

Shower Beer

Ook je badkamer kan je helemaal in de bier-sfeer brengen met een bier douchegordijn

Cookie instellingen