Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Twents Speciaalbier Festival 2017

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Twents Speciaalbier Festival 2017

25 mei 2017 om 09:30

Op het Hazemeijer terrein in Hengelo wordt op zondag 4 juni het Nederlandse speciaalbier gevierd.

Rondom de Twentse Bierbrouwerij laten bierbrouwers uit heel Nederland het publiek kennis maken met uiteenlopende bieren.

Twents Speciaalbierfestival
Twentse Bierbrouwerij header image
Twentse bierbrouwerij logo

Volgende week zondag is het zover, het grootste bierfestival van Oost-Nederland!

26 brouwerijen, 100 speciaalbieren

Maar liefst 26 brouwers uit alle hoeken van Nederland verzamelen zich rondom de Twentse Bierbrouwerij, op het industriële erfgoed Hazemeijer in Hengelo. Van Walhalla Craft Beer uit Amsterdam tot dorpsbrouwerij D’n Drul uit Groesbeek. Van De Kleine Beer brouwerij tot de Witte Leeuw. Allemaal kleine brouwers waarvan de bieren niet in elke supermarkt of slijter staan.

Rebelse Rooie, Blonde Johannes, Groningse Glorie of een Lellebel. Deze en de maar liefst 96 andere speciaalbieren zijn volgende week te proeven tijdens het Twents Speciaalbier Festival in Hengelo.

Lees ook

Sfeer tijdens Twents Speciaalbierfestival

Foodmarket

Naast alle speciaal bieren is er een gezellige foodmarket met onder andere Italiaanse steenovenpizza’s en Low & Slow BBQ food van de winnaars van Grillmasters 2016. De muzikale invulling wordt verzorgd door de live bands ‘Reservegetal 17’ en ‘The Powerfactory”. En ohja, mannen laat jullie baarden staan, want tijdens het festival is de Hengelose Barbier Baard & Haar ook aanwezig!