Twents Speciaalbierfestival

Twents Speciaalbier Festival 2017

Op het Hazemeijer terrein in Hengelo wordt op zondag 4 juni het Nederlandse speciaalbier gevierd. Rondom de Twentse Bierbrouwerij laten bierbrouwers uit heel Nederland het publiek kennis maken met uiteenlopende bieren.

25 mei 2017 om 09:30


Volgende week zondag is het zover, het grootste bierfestival van Oost-Nederland!

26 brouwerijen, 100 speciaalbieren

Maar liefst 26 brouwers uit alle hoeken van Nederland verzamelen zich rondom de Twentse Bierbrouwerij, op het industriële erfgoed Hazemeijer in Hengelo. Van Walhalla Craft Beer uit Amsterdam tot dorpsbrouwerij D’n Drul uit Groesbeek. Van De Kleine Beer brouwerij tot de Witte Leeuw. Allemaal kleine brouwers waarvan de bieren niet in elke supermarkt of slijter staan.

Rebelse Rooie, Blonde Johannes, Groningse Glorie of een Lellebel. Deze en de maar liefst 96 andere speciaalbieren zijn volgende week te proeven tijdens het Twents Speciaalbier Festival in Hengelo.

Sfeer tijdens Twents Speciaalbierfestival

Foodmarket

Naast alle speciaal bieren is er een gezellige foodmarket met onder andere Italiaanse steenovenpizza’s en Low & Slow BBQ food van de winnaars van Grillmasters 2016. De muzikale invulling wordt verzorgd door de live bands ‘Reservegetal 17’ en ‘The Powerfactory”. En ohja, mannen laat jullie baarden staan, want tijdens het festival is de Hengelose Barbier Baard & Haar ook aanwezig!

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Bavaria 0.0%

Advertentie overslaan!
In deze bier reclame blijkt dat Bavaria 0.0 erg verfrissend is, maar de acteur heeft het lastig om zijn Bavariaaaaaa vast te houden. Advertentie overslaan dan maar?

Meer reclames van Bavaria 0.0%

Laatste reacties