Slogan Nu eerst een Bavaria

"Zo. Nu eerst een Bavaria" in ere hersteld

De slogan "Zo. Nu eerst een Bavaria" wordt door Bavaria in ere hersteld. De slogan "Welcome to the Family" die sinds november 2016 werd gebruikt, blijft wel internationaal gehandhaafd.

13 augustus 2018 om 12:15


Zo. Nu eerst een Bavaria

"Zo. Nu eerste een Bavaria" is weer terug! Het is nog maar anderhalf jaar geleden dat Bavaria de vertrouwde slogan ‘Zo. Nu eerst een Bavaria’ overboord gooide, maar met de keuze voor een nieuw reclamebureau, Fama Volat, wordt de slogan van Bavaria weer in ere hersteld.

De eerste commercial van Bavaria met de oude slogan was in 1989

Welcome to the family

De oude slogan "Welcome to the familiy" konden weinig Nederlands maar koppelen aan het merk Bavaria. De oude en vertrouwde kreet "Zo. Nu eerste een Bavaria" is nog steeds het meest herkenbaar.  In het buitenland blijft "Welcome to the family" nog wel de slogan, maar in Nederland keer 'Zo, nu eerst...' vanaf oktober terug in een landelijke cross-mediale campagne, om te beginnen in het programma Veronica Inside.

Commercial Welcome to the family

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Desperados

Get in the Mood
Met deze reclame helpt Desperados je in de stemming te komen voor ADE. Het bier met tequilla helpt je je dansvloer te vinden tijdens Amsterdam Dance Event.

Meer reclames van Desperados

Laatste reacties