Kannen en Kruiken Rotterdam 2017

Kannen en Kruiken Rotterdam 2017

VanDonderdag 15 juni 2017
TotZondag 18 juni 2017
EntreeGratis
Soort proeverij, feest, bierfestival
Bier- en wijnliefhebbers kunnen van donderdag 15 tot en met zondag 18 juni in het prachtige Park hun hart ophalen aan spannende brouwsels en smaakvolle wijnen.


BIER
Het Park wordt omgetoverd tot een waar bierwalhalla. Saison, blond, dubbel, tripel, pale ale, IPA, kriek, pils, bock, stout, porter, witbier, weizen, radler, alcoholarm en alcoholvrij: we hebben het allemaal. En laten we vooral de zeldzame vintage specials niet vergeten. Gegarandeerd dat het hart van menig beer geek daar sneller van gaat kloppen.

WIJN
Op Kannen & Kruiken proef, nip en geniet je volop van de godendrank. Weet je echt helemaal niets van Europese klassiekers en Nieuwe Wereldwijnen en wil je ein-de-lijk eens de inner-wijnconnaisseur in jezelf channelen? Onze sommeliers vertellen je met alle liefde over de verschillende smaken en wijnhuizen. 

ETEN 
Eet jezelf tonnetje rond bij de leukste mobiele keukens uit het land. Zij schotelen je overheerlijk vers en ambachtelijk eten voor. Op het menu staan onder andere vullende maaltijden, lichte snacks en verrukkelijke borrelhapjes. Om je vingers bij af te likken! 

MUZIEK
Hoe relaxt is het om met de zon op je bol en een speciaalbiertje of wijn in je hand lekkere tunes te horen! Daarom laten we een arsenaal aan te gekke bands en DJ's uitrukken om jullie te voorzien van het nodige vertier.

ENTREEGLAS
Een lekker speciaalbiertje of fijne wijn drink je uit een mooi glas op een voetje. Op Kannen & Kruiken schenken we de dranken in deze hard plastic glazen. Bij je eerste drankje betaal je eenmalig een muntje voor een glas. Bij elk volgend drankje lever je het glas in bij de bar voor een schoon exemplaar. De beker is niet inwisselbaar voor een muntje. Je kan het mee naar huis nemen of achterlaten; dan wordt het op een volgende editie opnieuw gebruikt. Door deze actie worden tienduizenden plastic bekers bespaard en wordt bijgedragen aan een schoon terrein.

MEEWERKEN?
Kannen & Kruiken zoekt mensen die zowel voor als achter de schermen willen helpen. Denk aan opbouwers, kassiers en sfeerbeheerders. Iets voor jou? Vul dan dit formulier in:
https://goo.gl/forms/4EVPAIkGUWitz7Rf1

OPENINGSTIJDEN
Donderdag: 15.00 - 23.00 uur
Vrijdag: 15.00 - 23.00 uur
Zaterdag: 13.00 - 23.00 uur
Zondag: 13.00 - 23.00 uur

www.kannenkruiken.nl
www.instagram.com/kannenkruikenl

(Openings)tijden

Donderdag15:00 - 23:00 uur
Zondag13:00 - 23:00 uur

Locatie

Naam: het Park, Rotterdam
Adres:Kievitslaan 4
Postcode:3016
Plaats: Rotterdam
Website:kannenkruiken.nl/rotterdam/
Email:info@kannenkruiken.nl

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.