Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Shipped Beer Festival '22 | Bierfestival in Rotterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Shipped Beer Festival '22

Op zaterdag 15 oktober kun je in de Merwe-Vierhavens (M4H), waar de twee grootste Rotterdamse brouwerijen zijn gevestigd, genieten van bier, bier en nog eens bier.

banner-Shipped-beer-Festival
Kaapse Brouwers logo
Kaapse Brouwers bieren

Shipped Beer Festival 

Het Shipped Beer Festival is een bierfestival dat wordt georganiseerd door Kaapse Brouwers en Stadshaven Brouwerij. Deze twee brouwerijen slaan de handen ineen en organiseren samen een bierfestival. Naast dat er kan worden genoten van lekker bier op het festival kun je ook rondleidingen volgen bij beide Rotterdamse brouwerijen. Hiervoor is bijzonder vervoer geregeld tussen de twee brouwerijen: een elektrisch en zelfrijdend busje brengt de bezoekers de hele dag van de Stadshaven Brouwerij naar Kaapse Brouwers en weer terug. Tijdens dit festival zijn er ook allerlei brouwers uit verschillende landen aanwezig.  

Bier en meer 

Aan eten en muziek is natuurlijk ook gedacht. In de Stadshaven Brouwerij worden lekkere happen bereid op een Amerikaanse smoker. Dansen doe je op muziek van Doris Bae, Rum for Breakfast, Bootsy Paul, Dansbar010 en Del Disco.

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen