Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Stadshaven Brouwerij | Bierbrouwerij in Rotterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Stadshaven Brouwerij

Stadshaven Brouwerij is een bierbrouwerij uit Rotterdam (Nederland) die is opgericht in 2020. Deze brouwerij heeft 3 bieren in het assortiment.

Bierfabriek Rotterdam ontwerp
Stadshaven Brouwerij logo
Alexander Bruring, Harm van Deuren en Wesley Aarse in de Stadshaven Brouwerij

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

  • Ketels te huur

  • Proeflokaal

  • Restaurant

  • Rondleiding

  • Winkel

Biermerken van Stadshaven Brouwerij

Stadshaven Brouwerij heeft 1 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Stadshaven Brouwerij!
  • Stadshaven Hubertus Cornelis - Blond - 5,5%

    Hubertus Cornelis is een toegankelijk en vrolijk donkerblond zomerbier dat door de toevoeging van de koffiebesschil extra fris smaakt. 

Achtergrond informatie

In het Rotterdam Makers District verrijst aan de Merwehaven een combinatie van craftbierbrouwerij met eigen horeca die zijn weerga niet kent: de Stadshaven Brouwerij. In een 100 jaar oude, volledig gerestaureerde fruitloods van ruim 5000 m2 wordt straks maar liefst 20.000 hectoliter craftbier gebrouwen (2 miljoen liter bier per jaar) en afgevuld in fles, blik of fust. En dit in een havengebied met enorm potentieel, dat volop wordt herontwikkeld en waar de komst van Stadshaven Brouwerij een belangrijke bijdrage zal leveren aan de leefbaarheid en sociale dynamiek. 

Lees ook

Horeca

In hetzelfde karakteristieke pand opent Stadshaven Brouwerij een eigen “urban-trendy” horecaconcept met maar liefst 350 zitplaatsen en een riant terras van 750m2. Hier kan men, met uitzicht op de bierketels en het water, genieten van de in-house gebrouwen craftbieren en de uitgebreide menukaart. Deze is gebaseerd op eerlijke en duurzame (streek)producten bereid in de smoker, op de BBQ of uit de steenoven. Naast de smaakvolle gerechten is er oneindig veel keus aan bier. Zo focust de Stadshaven Brouwerij zich op de toegankelijke en innovatieve bier- en foodcombinaties, serveren ze gedurfde signature biercocktails waar men voor terugkomt en ontbreken ook de self-service taptafels niet. De Stadshaven Brouwerij opende in het voorjaar van 2021.

Stadshaven Brouwerij in het nieuws