Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Smile for Scleroderma Framed Beer Festival | Bierfest

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Smile for Scleroderma Framed Beer Festival

Een geweldig festival voor jong en oud. Met springkussens, schminken, een bierproeverij als rode draad en LIVE-muziek. Alles t.b.v. Stichting Scleroderma Framed.

Brouwerij Hilldevils
Brouwerij Bliksem header image
Brouwerij Bliksem logo

Voor de 3e keer organiseren wij een bierproeverij t.b.v. Scleroderma Framed.

In 2016 zijn wij hiermee begonnen en later in het jaar kwam er een benefietavond bij.
Aangezien deze twee evenementen een dusdanig succes werden hebben we besloten deze samen te voegen tot een heus festival.

"SMILE FOR SCLERODERMA BEER FESTIVAL"

De naam zegt het al: de nadruk ligt op BIER. Dit zal dan verzorgd gaan worden door een aantal bekende regionale brouwerijen zoals De Lastige Broertjes, BLIKSEM, Daan’s Moonshine e.a. (deze worden later bekend gemaakt)

Aan de jeugdige bezoekers word ook gedacht. Springkussens en schminken is altijd een leuk vertier terwijl de ouders een glaasje proeven. Dit uiteraard onder het toeziend oog van een gedreven team.

Dit alles wordt opgeluisterd met LIVE muziek door o.a. TWICE DICE, DJ EMBEE en anderen. Ook hierover later meer.

En waar doen we dit allemaal voor?
Scleroderma Framed is een jonge, dynamische stichting die d.m.v. fotografie, op kunstzinnige wijze meer bekendheid geeft aan sclerodermie onder een breed publiek, zowel nationaal als internationaal. Sclerodermie is een zeldzame, ernstige reumatische ziekte waarbij het bindweefsel in de huid, gewrichten en organen steeds stugger worden. In Nederland lijden ongeveer 1700 mensen aan sclerodermie.

De ziekte is dan ook erg onbekend. Er is geld nodig voor bekendheid en verder onderzoek om deze ziekte zo goed als mogelijk te kunnen stabiliseren en hopelijk in de toekomst te genezen.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen