Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Bliksem

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Bliksem

Brouwerij Bliksem is gevestigd in Breda in Nederland. Deze brouwerij heeft 3 bieren in het assortiment.

Brouwerij Bliksem header image
Black Sabbath
Pale Rider | Bliksem

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brouwerij Bliksem


Voeg nu een bier toe van Brouwerij Bliksem!
 • Black Sabbath - Quadrupel - 10%

  Het aroma van Black Sabbath heeft tonen van karamel, koffie en donkere mout. De smaak doet denken aan ahorn siroop en karamel, maar is niet te zoet.

 • Bliksem Pale Rider - Pale Ale - 6,9%

  Pale Rider is een echte dorstlesser en heeft een hoppige smaak.

 • GROM BBA ANTHOLOGY 1 - Stout - 13%

  Door het rijpen op houten vaten van Jack Daniels krijgt dit bier een mooie complexe extra laag en een heerlijke vanille toets. Deze Barrel Aged Russian Imperial Stout wordt sinds 2018 gebrouwen. 

Toon meer merken

Toon minder merken

Achtergrond informatie

Net zo oud als de natuur zelf, erg gevaarlijk en het verrast telkens weer, bliksem! Het bier van brouwerij Bliksem is eerlijk bier van levensgenieters, voor levensgenieters. Goed bier gepaard met goede muziek is voor de brouwers een perfecte combinatie.

Speciaal bier wordt al heel lang gebrouwen en gedronken, een mooie traditie. De vraag is of Nederland zit te wachten op weer een traditioneel speciaalbier. De oprichters van brouwerij Bliksem vonden van niet. Traditie is goed, maar Bliksem voegt er graag nog iets aan toe, aldus de brouwers. 

De voorkeur van de brouwers ligt bij dikke vette bieren. Bieren met een stevige body en een volle smaak, een Bourgondische basis met een tegendraadse attitude. Het tegendraadse vertaalt zich naar de muziekvoorkeuren van de brouwers, rock, punk, metal en hardcore. 

De muziek vormt een logische combinatie met het bier. De muziekstijlen voel je in je onderbuik en schreeuw je mee met je hart. 

Brouwerij Bliksem in het nieuws

 • Beer Geeks jubileum

  Beer Geeks brouwen voor Stichting ALS

  Naar aanleiding van zowel het 5 jarig bestaan van de Facebookgroep Beer Geeks als het behalen van 10.000 leden slaan meer dan 30 brouwerijen hun handen ineen om gezamenlijk 1 bier te brouwen waarvan alle opbrengsten naar stichting ALS gaan.

 • Black Sabbath van Brouwerij Bliksem verkozen tot Beste bier van Brabant 2018

  Black Sabbath is Brabants Lekkerste Bier 2018

  Black Sabbath van Brouwerij Bliksem uit Breda is verkozen tot Brabants Lekkerste Bier 2018. Deze pikzwarte Quadrupel heeft een alcoholpercentage van 10% en bevat tonen van karamel, koffie en donkere mout.

 • De Dutch Beer Challenge 2018

  Winnaars Dutch Beer Challenge 2018

  Op woensdag 21 maart 2018 werd in Rotterdam de vierde editie van de Dutch Beer Challenge georganiseerd. Er werden 397 verschillende bieren ingestuurd en de winnaars zijn nu bekendgemaakt.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties