De Vjeanse Zwarre Hele Speciale Bierenavond

De Vjeanse Zwarre Hele Speciale Bierenavond

DatumVrijdag 22 september 2017
19:00 - 23:59 uur
EntreeGratis
Soort spijs, proeverij, bierfestival
20+ speciaalbieren door 5 brouwers: Brouwerij Eanske, HappyFace Beers, Lux Brewery, BE+ER, Pochpoater op het overdekte terras van Het Wapen van Vriezenveen!


Speciaalbieravond

Ruim 20 bijzondere speciaalbieren gepresenteerd door 5 degelijke brouwerijen. De brouwers: Brouwerij Eanske, HappyFace Beers, Lux Brewery, BE+ER, Pochpoater.

Haal bij binnenkomst een proefglas voor slechts 1 munt. Vervolgens kun je met dat glas bij de brouwers langs om het vol te laten schenken met het bier van je keuze, ook voor slechts 1 munt. Als je alle 20 bieren hebt geproeft ben je met recht een Vjeanse Zwarre! (Wat dat is? Googlen mag, maar heeft geen zin;)

Munten €2,25 De Vjeanse Zwarre wordt gehouden op het gezellige én overdekte terras van Het Wapen van Vriezenveen Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur. Wil je voor die tijd een hapje eten bij het Wapen? Dan is het verstandig om even te reserveren

Het adres van deze nu al legendarische avond is: Het Wapen van Vriezenveen, Westeinde 6 in Vriezenveen

Te drinken bieren & aanwezige brouwerijen

BE+ER uit HoofddorpBrouwerij Eanske uit EnschedeHappyFace Beers uit HeemskerkLux Brewery uit EindhovenBrouwerij PochPoater uit Markelo

Locatie

Naam: Het Wapen van Vriezenveen
Adres:Westeinde 6
Postcode:7671CC
Plaats: Vriezenveen
Website:www.facebook.com/events/1937083166551052/
Email:info@mdzk.nl
Telefoon:0619094046

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.