BE+ER

Gegevens brouwerij
Provincie
Locatie brouwerij
Polderburg 20
Postcode
2135 AV
Plaats
Actieve brouwerij
Ja (5 jaar actief)
Opgericht in
2014
Type brouwerij
Brouwerijhuurder
Voorzieningen
Proeflokaal
Restaurant
Rondleiding
Ketels te huur
Winkel

Biermerken van BE+ER

BE+ER in het nieuws

Lekkerste bockbier van Nederland 2018

Achtergrond informatie

BE+ER

BE+ER brouwerij is een bierbrouwerij van Edwin de Redelijkheid en Erik Bakker. Al enige tijd brouwen zij hobbymatig bier. Hierbij beperken zij zich niet tot de gebaande paden en dat heeft hun al behoorlijk wat bijzondere bieren opgeleverd.

Waarom BE+ER ?

De initialen van de eigenaren vormen tezamen het woord EBER. Na wat schuiven en husselen was daar BEER van te maken. Een prachtige naam voor een biermerk, maar niet gelijk aan de initialen. Daarom zijn de eerste twee letters in spiegelbeeld geplaatst. De plus tussen de beide delen geeft de samenwerking aan. Van welke kant je het logo ook bekijkt, er staat altijd één deel van de initialen correct geschreven.

Er zijn al vele bieren beschikbaar. Lekkere bieren. Magistrale bieren. Wat valt daar nog aan toe te voegen? Het ideale bier bestaat niet volgens de eigenaren van BE+ER. Maar bij vele gelegenheden is een eigen bier op zijn plaats. Food-beer pairing is een interessante tak van de gastronomie, die zeker een vaste plek gaat krijgen op de website van deze brouwerij.

Dus ondanks dat er al vele bieren zijn, willen Edwin en Erik met hun bieren blijven verrassen. De meeste bieren zullen dan ook een "twist" meekrijgen. De heren hebben nog geen eigen brouwerij en daar doen ze niet geheimzinnig over. Ze brouwen het bier wel zelf, in diverse huurbrouwerijen. Bij de informatie over de bieren, op de website en op het etiket, is dit terug te vinden.

Geniet van het leven! Geniet van jouw BE+ER!

Heb je aanvullende informatie over deze brouwerij of een interessante foto, contact ons.

Locatie brouwerij


Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.