Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

BE+ER

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

BE+ER

BE+ER is gevestigd in Hoofddorp in Nederland. Deze brouwerij heeft 2 bieren in het assortiment.

BE+ER logo
Eigenzinnige Herfstbok
Eigen Wijzzen

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van BE+ER


Voeg nu een bier toe van BE+ER!
 • BE+ER Eigenzinnige Herfstbok - Herfstbok - 6,5%

  Een combinatie van twee stijlen resulteert in een bok met gebrandheid en chocolade-tonen. Een lekkere combinatie met een licht zoetje.

 • Eigen Wijzzen - Weizen - 6,5%

  Eigen Wijzzen heeft een volle smaak met licht zoetje/caramel, iets hoppig/fruitig aangevuld met een klein bittertje. De nasmaak is zoet dat langzaam overgaat in een klein bittertje. 

Toon meer merken

Toon minder merken

Achtergrond informatie

BE+ER

BE+ER brouwerij is een bierbrouwerij van Edwin de Redelijkheid en Erik Bakker. Al enige tijd brouwen zij hobbymatig bier. Hierbij beperken zij zich niet tot de gebaande paden en dat heeft hun al behoorlijk wat bijzondere bieren opgeleverd.

Waarom BE+ER ?

De initialen van de eigenaren vormen tezamen het woord EBER. Na wat schuiven en husselen was daar BEER van te maken. Een prachtige naam voor een biermerk, maar niet gelijk aan de initialen. Daarom zijn de eerste twee letters in spiegelbeeld geplaatst. De plus tussen de beide delen geeft de samenwerking aan. Van welke kant je het logo ook bekijkt, er staat altijd één deel van de initialen correct geschreven.

Er zijn al vele bieren beschikbaar. Lekkere bieren. Magistrale bieren. Wat valt daar nog aan toe te voegen? Het ideale bier bestaat niet volgens de eigenaren van BE+ER. Maar bij vele gelegenheden is een eigen bier op zijn plaats. Food-beer pairing is een interessante tak van de gastronomie, die zeker een vaste plek gaat krijgen op de website van deze brouwerij.

Dus ondanks dat er al vele bieren zijn, willen Edwin en Erik met hun bieren blijven verrassen. De meeste bieren zullen dan ook een "twist" meekrijgen. De heren hebben nog geen eigen brouwerij en daar doen ze niet geheimzinnig over. Ze brouwen het bier wel zelf, in diverse huurbrouwerijen. Bij de informatie over de bieren, op de website en op het etiket, is dit terug te vinden.

Geniet van het leven! Geniet van jouw BE+ER!

BE+ER in het nieuws

 • Maallust Landloper

  Lekkerste bockbier van Nederland 2018

  Afgelopen zaterdag werd bij Brouwerij Maximus het Lekkerste bokbier 2018 gekozen. Landloper van Maallust en Brok in de Keel van Bronckhorster Brewing Company wonnen in de twee verschillende categorieën. 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties