Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brabants Bierfestival 2017

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brabants Bierfestival 2017

Donderdag 25 mei van 13:00 tot 19:00 uur wordt de 5e editie van het Brabants Bierfestival georganiseerd op Koestraat 20 in Oirschot.

Brabants Bierfestival 2017

Brabants Bierfestival 

Donderdag 25 mei van 13:00 tot 19:00 uur wordt de 5e editie van het Brabants Bierfestival georganiseerd op Koestraat 20 in Oirschot.

Het Brabants Bierfestival wil de bezoekers kennis laten maken met de diversiteit aan geuren en smaken die de brouwers in deze provincie tegenwoordig bieden.

Van witbier tot lentebock, van dubbel tot tripel, en van zoet fruitbier tot bitter blond. Als het maar uit Brabant komt. Met een proefglaasje in de hand kan iedereen kennis maken met één van de vele bieren die uit het vat of fles geschonken worden.

Uiteraard staat naast het proeven van al die nieuwe en bekende bieren de Brabantse gezelligheid hoog in het vaandel. Zo wordt er gezorgd voor gezellige muziek, kan je de sfeer proeven van de nieuwe brouwerij Vandeoirsprong en is er voor de kinderen een speciale hoek met springkussens zodat u lekker rustig kunt genieten van een biertje!

Tot 25 mei!

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen