Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Beer Music | Bierfestival bij Kasteel Tongelaar

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Beer Music

Speciaalbierfestival met 5 brouwerijen, barbecue en muziek op het kleinste festivalterrein van Nederland: het binnenplein van kasteel Tongelaar in Mill.

Wijchense Schòne Brouwerij bier
Lux brewery logo
Stramme Kabouter logo

Beer & Music 2019 op Kasteel Tongelaar

Speciaalbierfestival met 5 brouwerijen, barbecue en muziek op het kleinste festivalterrein van Nederland: het binnenplein van Kasteel Tongelaar.

Bierliefhebbers; deze is voor je agenda: zondag 25 augustus organiseren Brouwerij de Blauwe Knoop en Kasteel Tongelaar een gratis speciaalbierfeestje op het binnenplein. Met BBQ XXL van Chef Hans en zijn team en live muziek van the Tawny Brothers!

Deelnemende brouwers

De line-up van brouwers bestaat uit Brouwerij de Stramme Kabouter uit Mill, Brouwerij Wijchense Schone, Brouwerij de Kantelaer uit Siebengewald en Lux Brewery uit Eindhoven. De jongens van brouwerij de Blauwe Knoop, die hun brouwerij in het kasteel hebben, zijn gastheer en mede-organisator van dit feestje.

Live cooking & brewing

Grillmeisters Hans van der Steijn en zijn koksmaatjes staan achter de BBQ-smoker en XXL-driepoot met hun legendarische Pulled pork en ander lekkers. In de brouwerij ben je van harte welkom voor de speciaalbiertjes van de Blauwe Knoop, één van de weinige kasteelbrouwerijen in Nederland. De brouwerij is de hele dag geopend; de brouwers zijn aan het werk en enthousiast om het brouwproces aan je uit te leggen.

The Tawny Brothers

Vanaf 15 uur is er live muziek van the Tawny Brothers! Deze Volkelse band met onze eigen Tijn van Dijk is ontstaan uit Beat the Stones en brengt Southern rock, blues, Americana & country naar het podium op het binnenplein. Denk nostalgische sferen, gerijpte muziek en een funky trompet.

Praktisch

Geen entree, gewoon lekker komen en de zomer met ons vieren.

Zondag 25 augustus, van 13 tot 19 uur. The Tawny Brothers spelen om 15 uur.

Kasteel Tongelaar

Tongelaar 12 Mill

Autonavigatie Hoogedijk Mill

www.kasteeltongelaar.nl

Meer informatie: Emil Minten, info@smaakmakersmill.nl

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen