Grand Prestige Dag in Arcen

Grand Prestige Dag in Arcen

DatumZaterdag 25 november 2017
13:00 - 20:00 uur
EntreeGratis
HoofdcategorieFeest
Op 25 november is het Grand Prestige dag! De Hertog Jan brouwerij in Arcen opent haar deuren voor publiek het grootst te vieren! Ben jij er ook bij?


Op deze dag zal het kroonjuweel van Hertog Jan, de Grand Prestige, in het zonnetje gezet worden. Het bestaan van Grand Prestige zal uitgebreid gevierd worden en dan is de brouwerij vrij toegankelijk voor liefhebbers van Grand Prestige! Tijdens de tweede editie van de Grand Prestige dag kan je een kijkje nemen in de brouwerij van Arcen en zien hoe het rijpingsproces staat.

Verschillende activiteiten

Er zijn ook nog meer activiteiten te doen op deze speciale dag. Zo zijn er verschillende workshops te volgen van een biersommelier genaamd Fiona de Lange. Graveer je eigen Grand Prestige glas of laat een uniek Grand Prestige etiket maken!

Naast deze leuke activiteiten zijn er ook heerlijke barbecue gerechten die overheerlijk smaken bij een Grand Prestige! Proef ook de heerlijke smaken van de Grand Prestige bonbons, kaas en worst. Verder is er ook een fijne, swingende (live) muziek aanwezig.

Grand Prestige te koop!

Slechts één keer per jaar zijn de exclusieve Hertog Jan Grand Prestige flessen uit 2010 en 2011 te koop! Ook zijn de laatste voorraden te koop van Grand Prestige Vatgerijpt (Bourbon & Goose Island), dus dat betekent op=op! Ook zijn er verschillende vintage flessen Grand Prestige verkrijgbaar in unieke giftpacks! 

Hertog Jan Grand Prestige

De Grand Prestige dag wordt gehouden in de Hertog Jan brouwerij in Arcen op 25 november 2017. De dag begint om 13:00 en eindigt om 20:00. De toegang is helemaal gratis!

Zet jezelf op aanwezig op Facebook, dan ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie over Grand Prestige dag!

Te drinken bieren & aanwezige brouwerijen

Hertog Jan Grand Prestige - Hertog Jan Brouwerij uit Arcen

Locatie

Naam: Hertog Jan brouwerij
Adres:Kruisweg 44
Postcode:5944 EN
Plaats: Arcen
Website:www.hertogjan.nl/uit-liefde-voor-bier/artikelen/grand-prestige-dag-in-arcen/

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.