Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Rockin'Ludina

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Rockin'Ludina

Deze brouwerij heeft 1 bier in het assortiment.

Brouwerij Rockin'Ludina
d' olle grieze cluyn
D' Olle Grieze

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brouwerij Rockin'Ludina

Brouwerij Rockin'Ludina heeft 1 bier in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Brouwerij Rockin'Ludina!
 • D'Olle Grieze Cluyn 2020 - Ale - 5,4%

  D'Olle Grieze Cluyn is een donkerbruin bier met een licht geroosterde geur. Het Kluin bier heeft een mooie volle smaak met veel mout en een duidelijk aanwezige bitter. Het bier eindigt met bittere afdronk en duidelijke geroosterde smaak. 

  Achtergrond informatie

  De Rockin'Ludina brouwerij is een jonge brouwerij gelegen in het centrum van de stad Groningen. Een jonge brouwerij waar eigenzinnige en tevens mooie speciaal bieren worden gebrouwen. 

  Een plek waar op kleine schaal wordt gebrouwen en wekelijks met een team processen worden besproken om zoveel mogelijk bieren proberen te brouwen. 

  Lees ook

  Duurzaamheid

  Het schoonmaken van de vele flessen die er tegenwoordig gevuld worden, kost verschrikkelijk veel tijd, water en chemicaliën. De flessen mogen dus gewoon de glasbak in. Het glas gaat terug naar de fabriek, waar er weer nieuwe flessen van worden gemaakt. Dit systeem is tegenwoordig erg efficiënt. 

  Proeven

  Vanaf maart t/m oktober kun je heerlijk in de zon uitgebreid lunchen, dineren en/of gezellig borrelen met verrukkelijke hapjes op de woonboot de Ludina.

  Brouwerij Rockin'Ludina in het nieuws

  • bier van de maand april \\ bier van het jaar

   d'Olle Grieze Cluyn: Mitra bier van de maand

   In april 2020 is d'Olle Grieze Cluyn gekozen als bier van de maand bij Mitra. Dit speciaalbier is daarmee kandidaat voor de titel Mitra bier van het jaar.

  • Bierdiner Groningen

   Bierfestival Groningen staat voor de deur

   Het Bierdiner en Bierfestival Groningen staan voor de deur. Tijdens deze bier 4-daagse in het hoge noorden kun je veel beleven op biergebied. Het vindt plaats van 11 t/m 14 april.

  • Rockin

   Oranjebier tijdens Koningsdag!

   Elk jaar op 27 april bezoekt de Koninklijke familie een stad in Nederland om daar Koningsdag te vieren. Komend jaar wordt het gevierd in Groningen en Brouwerij Rockin' Ludina gaat er een Oranjebier voor brouwen!