Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

iKi Beer

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

iKi Beer

iKi Beer is een bierbrouwerij uit 's-Hertogenbosch (Nederland) die is opgericht in 2002. Deze brouwerij heeft 1 bier in het assortiment.

Iki bier header foto
iki bier
Iki beer logo

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

  • Ketels te huur

  • Proeflokaal

  • Restaurant

  • Rondleiding

  • Winkel

Biermerken van iKi Beer


Voeg nu een bier toe van iKi Beer!
  • Iki beer - Ale - 4,5%

    iKi is typisch een bier waarin smaak ontwikkeling centraal staat. De basisextract van iKi bier is groene thee. Sencha is een groene Japanse thee en zit vol met anti-oxidanten en brengt smaak in een typerende balans. Yuzu is een Oosterse citrusvrucht dat niet vergelijkbaar is met andere citrusvruchten. Yuzu heeft een zachte geur en kan tegen extreme weersomstandigheden. Het frisse element van Yuzu brengt balans in de smaak van Yuzu waarin fris, licht en energiek de boventoon voeren.

Toon meer merken

Toon minder merken

Achtergrond informatie

iKi wordt gebrouwen met de invloeden van de Aziatische cultuur en de moderne manier van leven in het achterhoofd. iKi bier is uniek, dankzij het succesvolle gebruik van Aziatische ingrediënten gecombineerd met Westerse vakmanschap. De smaak van iKi bier weerspiegelt de herkomst en de kwaliteit van de ingrediënten. Ontspan en geniet van het leven met de unieke smaak van iKi.

Het brouwproces is gelijk aan andere hoge gisting bieren. Echter iKi bier maakt gebruik van jonge biologische groene thee bladeren in haar brouwproces. Wat resulteert in een unieke smaakprofiel en op hoog niveau van anti-oxidanten. iKi Beer is 's werelds eerste bier met groene thee.

Luit Mulder is de drijvende kracht achter dit bier. Hij laat het bier brouwen bij de Proef Brouwerij in België.

In februari 2017 werd bekend dat iKi haar bier brouwt bij Bierbrouwerij Breda.