Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Trots Bier Rotterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Trots Bier Rotterdam

Trots Bier Rotterdam is een bierbrouwerij uit Rotterdam (Nederland) die is opgericht in 2013. Deze brouwerij heeft 1 bier in het assortiment.

Trots Bier Rotterdam
Brouwerij Trots IPA etiket
Brouwerij Trots IPA flesje

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Trots Bier Rotterdam

Trots Bier Rotterdam heeft 1 bier in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Trots Bier Rotterdam!
 • Brouwerij Trots IPA - India Pale Ale - 6,5%

  Dit speciaalbier van Brouwerij Trots is een echte dorstlesser vanwege de bitterheid. Het bier is bovengistend en heeft kenmerken van een klassieke IPA. 

  Achtergrond informatie

  ‘Trots Bier Rotterdam’ is in september 2013 ontstaan uit een idee van vier studenten aan de Hogeschool Rotterdam. Er moest een product op de markt worden gebracht en de keuze voor een Rotterdams Bier was een groot succes. Na het afsluiten van het project zijn twee studenten van de groep doorgegaan en hebben samen de fundering neergezet voor deze nieuwe Rotterdamse onderneming.

  Begin 2014 meldden de ondernemers zich aan voor de Rotterdamse Startersprijs, een initiatief van het Groothandelsgebouw en The Office Operators. Na het inzenden van het ondernemingsplan werden de heren uitgenodigd een presentatie te geven om de jury te overtuigen van de potentie van Trots Bier Rotterdam. Dit resulteerde in het winnen van de Rotterdamse Startersprijs, en één jaar lang gratis kantoorruimte in het Groothandelsgebouw.

  Lees ook

  Trots Bier Rotterdam

  In de afgelopen jaren hebben wij het aantal klanten zien groeien en ondernemers weten ons nu vaak ook zelf te vinden om deel te zijn van dit Rotterdams succes.

  Na de oprichting van Trots Bier Rotterdam en het eerste succesvolle jaar van de onderneming is Roy Zwolsman als oprichter doorgegaan met deze onderneming en heeft Sander de Heer zich toegevoegd aan het team. Samen zorgen wij er nu voor dat onze klanten kwalitatieve producten krijgen en zijn wij opzoek naar nieuwe mogelijkheden voor ons bedrijf om te groeien.

  Wij proberen het contact met onze klanten zo eenvoudig mogelijk te houden en horen graag waar de Rotterdammer zelf behoefte aan heeft. Dit zijn uiteindelijk de mensen waarvoor wij onze producten op de markt hebben gebracht. Wij raadplegen onze klanten bij het maken van nieuwe stappen, wat geleid heeft tot ons huidige assortiment van twee speciaalbieren, bierglazen en onze bierviltjes. Ons hoofddoel is om met plezier aan dit bedrijf te werken, goede producten aan onze klanten te leveren, op een  bewuste manier te ondernemen en samen te werken met mensen die positief in het leven staan.

  Trots Bier Rotterdam in het nieuws

  • Trots Bier Rotterdam Enquête

   Publiek kiest nieuwe Trots bier

   Brouwerij Trots Bier Rotterdam lanceert een nieuwe bier, maar welke soort? Door middel van een enquête bepaalt het publiek wat het nieuwste bier gaat worden en welk glaswerk daarbij hoort!