Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brugse Zot

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brugse Zot

Brugse Zot bieren worden gebrouwen door Brouwerij de Halve Maan in Brugge. Er zijn verschillende Brugse Zot bieren, zoals Brugse Bok, blond en dubbel.

Brugse Zot
Brugse Zot Dubbel

Achtergrond Informatie

Brugse Zot bieren worden gebrouwen door in . Er zijn op dit moment 3 biermerken van Brugse Zot bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Brugse Zot bieren worden gebrouwen door Brouwerij de Halve Maan in Brugge. Er zijn verschillende Brugse Zot bieren, zoals Brugse Bok, blond en dubbel. 

Alle Brugse Zot merken

 • Brugse Bok - Bock - 6,5%

  Deze Brugse bok heeft een kruidige en fruitige smaak, wel heeft het bier een lichte bitter van karamel en rozijn.

 • Brugse Zot Blond - Blond - 6%

  Brugse zot is een evenwichtig doordrinkbaar bier met karakter. De smaak is fruitig en doet denken aan perzik. 

 • Brugse Zot Dubbel - Dubbel - 7,5%

  Brugse zot Dubbel is in de mond droog met een licht zoetje van stroop. De smaak is aantrekkelijk zacht, maar met een vol mondgevoel. De nasmaak is lang met fijne lichte bitters.

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over Brugse Zot

 • Oproep Brugse Zot: 'breng bierflesjes terug'

  Brouwerij de Halve Maan uit Brugge heeft een oproep gedaan aan iedereen die nog lege Brugse Zot flesjes in het bezit heeft. Breng de bierflessen terug, want de brouwerij kampt met een tekort aan leeggoed.

  21 jun 2019 bij Nieuws

 • Brouwerij De Halve Maan lanceert alcoholvrij bier

  Als eerste familiale, Belgische brouwerij lanceert De Halve Maan een alcoholvrij speciaalbier: de Sportzot. Het is een bier met minder dan 0,5% alcohol.

  19 jun 2018 bij Nieuws

 • Citytrip Brugge met Brugse Zot

  In de nieuwe campagne van Brouwerij De Halve Maan kan je op ludieke wijze een citytrips voor twee personen naar Brugge winnen. De actie van de Brugse Zot brouwer loopt in april en mei.

  12 apr 2017 bij Nieuws

 • Bierpijplijn Brugge in gebruik

  De bierpijplijn vanaf brouwerij De Halve Maan in het centrum van Brugge naar de bottelarij aan de rand van de stad is vandaag in gebruik genomen.  Er vloeit o.a. Brugse Zot en Straffe Hendrik door de pijplijn.

  16 sep 2016 bij Nieuws

 • Halve Maan haalt €300.000 op voor bierpijpleiding

  De crowdfundingsactie van Brugse brouwerij De Halve Maan heeft €300.000 opgeleverd. Het geld wordt gebruikt voor de aanleg van een bierpijplijn onder de stad waar onder andere Brugse Zot doorheen zal stromen.

  18 jan 2016 bij Nieuws

 • Brugse brouwerij legt 3,2km lange bierleiding aan

  Brouwerij De Halve Maan startte afgelopen vrijdag met de aanleg van een 3,2 km lange pijpleiding. Deze pijpleiding zal bier pompen vanaf de brouwerij in het centrum van Brugge tot aan het logistieke centrum aan de Brugse ring. 

  14 dec 2015 bij Nieuws

 • Er stroomt bier onder Brugge!

  Brouwerij De Halve Maan gaat een 3 kilometer lange, ondergrondse bierleiding aanleggen in Brugge. De bierleiding moet vrachtwagens vol bier overbodig maken die nu steeds door het historische centrum rijden.

  29 sep 2014 bij Nieuws

 • Zie alle Brugse Zot nieuwsberichten.

  Cookie instellingen