Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Ciel Bleu Double IPA | IPA van Brouwerij 't IJ

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Ciel Bleu Double IPA

Ciel Bleu Double IPA is een India Pale Ale met 7,4% alcohol. Ciel Bleu Double IPA wordt gebrouwen door Brouwerij 't IJ in Amsterdam.

Ciel Bleu Double IPA

Eigenschappen

Ciel Bleu Double IPA is een India Pale Ale van Brouwerij 't IJ. Ciel Bleu Double IPA heeft een rode kleur en heeft een alcoholpercentage van 7,4%.

Smaak & Omschrijving

In Ciel Bleu Double IPA zit Aziatisch citrusfruit. Ze voegden Sudachi, een Japans limoenachtige, en Boeddha's Hand, een vreemduitziende maar prima smakende Aziatische vrucht, toe. Het sap en de oliën van het Oosterse fruit zorgen voor een licht tropische, subtiele extra laag smaak. Die valt mooi samen met de zachte hoppigheid van dit bier, die langzaam doorkomt.

Ciel Blue Double IPA is het derde bier dat Brouwerij 't IJ samen met de chefs van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu ontwikkelden. Dit keer resulteerde dat in een Double IPA. Tijdens de kook ging Centennial en Chinook hop de ketels in. Voor nog een extra laagje citrus dryhopten we deze double IPA met Galaxy. Dat hoppakket resulteert in een opvallend zachte bitterheid. 

Reviews

Nog geen reviews voor Ciel Bleu Double IPA. Schrijf als eerste een review over dit bier.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties