Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gleuvenglijder | Blond bier van 5,5% | De Eeuwige Jeugd

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Eeuwige Jeugd Gleuvenglijder

Eeuwige Jeugd Gleuvenglijder is een Blond met 5,5% alcohol. Eeuwige Jeugd Gleuvenglijder wordt gebrouwen door Brouwerij De Eeuwige Jeugd in Amsterdam.

Gluevenglijder bier flesjes
Gluevenglijder bier

Eigenschappen

Gleuvenglijder is een blond bier met 5,5% alcohol. Het wordt gebrouwen door Brouwerij de Eeuwige Jeugd uit Amsterdam. Gleuvenglijder is exclusief te koop bij de Foodhallen.

Smaak & Omschrijving

Gleuvenglijder (5,5%) is een fris en soepel Belgisch - maar eigenlijk Mokums - blond bier, met een klein zoetje en frisse tonen van sinaasappel en citra.

GLEU-VEN-GLIJDER. Trammelant verzekerd wanneer deze Mokumse trambestuurder je meevoert voor een ommetje. Niemand zal je na deze Mokumse klapper nog een halt proberen toe te roepen.

Gleuvenglijder bier is een fris blond speciaal bier. Gebrouwen door De Eeuwige Jeugd uit Amsterdam, speciaal voor de Foodhallen. De Foodhallen is gelegen in de oude tramremise van Amsterdam-West. De eindhalte voor alle gleuvenglijders. Inrukken en opdrinken!

Betekenis gleuvenglijder

De bieren van De Eeuwige Jeugd hebben allemaal aparte Amsterdamse namen. Scheldwoorden of lichtelijk sexistisch. Maar bij een gleuvenglijder is het anders. Een gleuvenglijder is namelijk plat Amsterdams voor een trambestuurder.

Het laatste nieuws van Eeuwige Jeugd Gleuvenglijder

Bekijk meer nieuwsberichten.

Reviews

Nog geen reviews voor Eeuwige Jeugd Gleuvenglijder.
Wat vind jij van dit bier?

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl