Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Stanislaus Brewskovitch bier | Speciaalbier uit Enschede

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Stanislaus Brewskovitch bier

Stanislaus Brewskovitch bier is een biermerk uit Enschede. Het biermerk is in 2016 opgericht en sinds augustus 2018 heeft Stanislaus Brewkovitch zijn eigen brouwerij, een heuse stadsbrouwerij van Enschede.

TUKR. speciaalbier van Stanislaus Brewskovitch
Stanislaus Brewskovitch Cappu dei Capi
All black stout bier van Stanislaus Brewskovitch flesje en glas op tafel

Achtergrond Informatie

Stanislaus Brewskovitch bier bieren worden gebrouwen door in . Er zijn op dit moment 2 biermerken van Stanislaus Brewskovitch bier bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Voor het speciaalbier wordt op verschillende manieren inspiratie opgedaan. De Twentse bieren van Stanislaus Brewskovitch hebben in de loop der jaren verschillende awards weten te bemachtigen bij biercompetities en -verkiezingen. 

Alle Stanislaus Brewskovitch bier merken

 • All Black - Stout - 7,6%

  Stanislaus Brewskovitch All Black is een stevige stout vol met gebrandheid, koffie en chocolade. Door de vier Nieuw Zeelandse hopsoorten is het een fris en goed doordrinkbaar bier. 

 • Stanislaus Cappu dei Capi - Stout - 5,3%

  Cappu dei Capi is een zachte en lichtzoete 'Coffee Milk Oatmeal Stout'. In het bier vind je heerlijke aroma's van Siciliaanse Corleone koffiebonen die zijn geselecteerd voor het speciaalbier door Simon Levelt.

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over Stanislaus Brewskovitch bier

 • 81 winnende bieren tijdens Dutch Beer Challenge 2020

  Dit jaar stuurden 91 Nederlandse brouwerijen 400 bieren op naar de jury van de Dutch Beer Challenge. 81 van deze Nederlandse speciaalbieren vielen in de prijzen.

  2 apr 2020 bij Nieuws

 • Zie alle nieuwsberichten.