Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Veluwse Schavuyt | Brouwerij de Vlijt

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Veluwse Schavuyt

Veluwse Schavuyt is een biermerk van Brouwerij de Vlijt uit Apeldoorn. Deze brouwerij is sinds 2013 actief bezig met het brouwen van speciaalbier.

Veluwse Schavuyt

Achtergrond Informatie

Veluwse Schavuyt bieren worden gebrouwen door Brouwerij de Vlijt in Apeldoorn. Er zijn op dit moment 5 biermerken van Veluwse Schavuyt bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Alle Veluwse Schavuyt merken

 • Veluwse Schavuyt amber - Amber - 6,5%

  Veluwse Schavuyt amber is een mooi amberkleurig bier dat gevaarlijk soepel door drinkt. Kenmerkend is zijn lichte caramel smaak, aangename hop bitterheid in combinatie met een vleugje honing waardoor het geheel een mooie variatie van frisse fruitige smaken heeft van begin tot afdronk.

 • Veluwse Schavuyt blond - Blond - 5%

  Veluwse Schavuyt blond is moutig van smaak met een milde bitterheid alsmede een fruitig hoparoma in de afdronk welke geruime tijd aanwezig blijft. De milde bitterheid en het fruitige karakter worden verkregen door een mooie melange van 4 hoprassen. Een heerlijk fris bier die het best iets koel gedronken mag worden.

 • Veluwse Schavuyt herfstbock - Bock - 6,5%

  Veluwse Schavuyt herfstbock is een traditioneel bovengistend bockbier rijk aan mooie caramel smaken met een licht geroosterde ondertoon, aangenaam gehopt in zijn bitterheid en fruitigheid. Door gebruik te maken van 4 gerstemouten en 4 hoprassen wordt een mooie complexe volle smaak verkregen, passend bij het seizoen en als voorbode voor de winter.

 • Veluwse Schavuyt IPA - India Pale Ale - 6,5%

  Licht bittere smaak met een citrus/bloemige aroma van Amerikaanse hopsoorten.

 • Veluwse Schavuyt Tripel - Tripel - 7,5%

  Veluwse Schavuyt Tripel heeft een licht zoete smaak met een stevig hop karakter zowel in bitterheid als aroma. 

Bekijk alle biermerken.