Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Alcoholvrij en -arm Bierpakket | Bieren zonder alcohol

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Alcoholvrij en -arm bierpakket

Dit bierpakket is ideaal om te genieten, te delen, voor een bierproeverij thuis of als cadeau. Ook ná of voor ‘Dry January’ is dit bierpakket uitermate geschikt om de variëteit aan bieren met heel weinig (of zonder) alcohol te ontdekken.

Het pakket bestaat uit 10 flessen

Alcoholvrij en -Arm Bierpakket
Lindeboom pilsener 0.0% banner
Warsteiner Premium Alkoholfrei
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  10 flessen

 • Soorten bier

  Weizen, Pils, Alcoholarm, Alcoholvrij, Pale Ale

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Alcoholvrij en -arm bierpakket kopen

€ 35,99

Het assortiment alcoholvrij blijft groeien. Beerwulf heeft een alcoholvrij bierpakket samengesteld, bestaande uit 10 flesjes van het beste weizenbier, trappistenbier, pils en meer. Geniet van de diversiteit van smaken zonder alcohol in dit zorgvuldig samengestelde pakket. 

Dit pakket is ook uitermate geschikt om Dry January succesvol door te komen! 

Over de merken in dit bierpakket

Brand Weizen 0.0 (Brand Brouwerij)
Brand Weizen 0.0 is een frisse en fruitige alcoholvrije variant van Brand Weizen met de vertrouwde zachte afdronk.

Budels Malt 0.0% (Budelse Brouwerij B.V.)
Budels Malt 0.0% is een heerlijk alcoholvrij biertje. Budels Malt 0.0% komt aardig in de buurt van een echt pilsje. Dit is een prima alternatief voor bier met alcohol. De milde hopgave en het zachte brouwwater zorgen voor een fijne afdronk.

Franziskaner Hefeweizen alkoholfrei (Anheuser-Busch InBev)
Het is de gist die zorgt voor de typische 'hefeweizen-smaak’ die Zuid-Duitse Weizenbieren zo anders doen smaken dan de Nederlandse en Belgische tarwebieren. Franziskaner Weissbier Alkoholfrei heeft een frisse kruidige geur met een lichte toon van citrus en op de achtergrond een botertje. Dit alcoholvrije bier heeft een makkelijke afdronk met frisse fruitige tonen.

IJ Vrijwit (Brouwerij 't IJ)
Vrijwit is gebrouwen met citroen en korianderzaad voor een kruidige en frisse smaak. Deze alcoholarme variant van het befaamde IJwit bier werd in het voorjaar van 2021 gelanceerd door Brouwerij 't IJ uit Amsterdam. 

La Trappe Nillis 0.0 (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Nillis is een alcoholvrij trappistenbier. Het bier kenmerkt zich met een geur van mout en karamel samen met de frisse en fruitige aroma's die voortkomen uit de gist en hop. Dit toegankelijke alcoholvrije trappistenbier heeft een aangename bitterheid en een moutige, karamelzoete afdronk. 

Lindeboom 0.0 (Lindeboom Brouwerij)
Lindeboom 0.0 is een sprankelend, fris, alcoholvrij bier. Dit bier heeft de vertrouwde smaak van het Lindeboom Pilsener, maar dan zonder alcohol. De smaak van het 'normale' pils blijft behouden dankzij dealcoholisatie door midde lvan moderne membraanfiltratie. 

Lowlander Tropical Ale (Brouwerij Lowlander Beer)
Lowlander Tropical Ale is een fruitig, verfrissend en doordrinkbaar speciaalbier van Lowlander uit Amsterdam. Precies wat je nodig hebt tijdens de warme zomerdagen. 

Maisel's Weisse Alkoholfrei (Brauerei Gebr. Maisel)
De Maisel's Weisse Alkoholfrei heeft een volle en fruitige smaak die typisch is voor witbieren. Het heeft ook een heerlijke romige mondgevoel en een fatsoenlijke smaak.

Veltins 0.0 (Brauerei C & A Veltins)
Een heerlijke fris alcoholvrij pilsener met een bittere afdronk. Dit Duitse pilsener uit Meschede-Grevenstein is alcoholvrij.

Warsteiner Premium Alkoholfrei (Warsteiner Brauerei)
Warsteiner Alkoholfrei heeft een frisse en licht moutige smaak.

Cookie instellingen