Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket Tripel met snacks en glazen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket Tripel met snacks en glazen

Bierpakket met populaire bieren in de bierstijl Tripel. Naast deze lekkere speciaalbieren vind je in het pakket snacks en bierglazen om het bier uit te drinken.

Het pakket bestaat uit 8 flessen

bierpakket met 8 tripels bierglazen en snacks
Zatte van Brouwerij 't IJ
Leffe Tripel
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  8 flessen

 • Soorten bier

  Tripel, Blond

 • Extra's

  2x Lay's chips

 • Glas

  Ja

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

Dit bierpakket is ideaal om aan te schaffen als je tripel liefhebbers op bezoek krijgt of natuurlijk om deze proefbox cadeau te doen aan een liefhebber van tripel bier. Naast acht bekende en geliefde tripel bieren ontvang je ook wat lekkers om te snacken en twee bierglazen om het bier in uit te schenken. 

De bieren in dit bierpakket komen uit Nederland (twee) en België (zes). 

Over de merken in dit bierpakket

Affligem Tripel (Bierbrouwerij Affligem)
Affligem Tripel ruikt fris en fruitig en het bier heeft een zoetige bittere smaak.

Grimbergen Tripel (Alken-Maes Brouwerij)
Grimbergen Tripel heeft een licht bittere en licht zoetige smaak. De bleke moutsoorten geven aan deze tripel zijn diepe okerkleur.

IJ Zatte (Brouwerij 't IJ)
Zatte is een gelauwerde goudgele tripel, fluwelig, tongstrelend, aromatisch en vol. Gemiddeld bitter, beetje fruitig, gemiddeld moutig, weinig zoet, gemiddeld kruidig, weinig zuur.

Leffe Tripel (Anheuser-Busch Inbev Brouwerij)
Leffe Tripel heeft een zeer complexe smaak. Het kan omschreven worden als subtiel, licht en fris, maar ook vol in de mond met een fascinerende afdronk. Ook deze wordt gebrouwen van water, mout, mais, hop en gerstemout, maar ook met tarwe. Leffe Tripel heeft een licht zoete en bittere smaak met een noot van citroen in de afdronk.

Maredsous Tripel (Duvel Moortgat Brouwerij)
Maredsous Tripel heeft een volle smaak met een hartverwarmende afdronk.

Texels Tripel (Texelse Bierbrouwerij)
Texels Tripel is een echte krachtpatser en met zijn uitgekiende hopbitterheid zal dit uitzonderlijke bier één van de intieme levensgenoegens zijn voor de ware liefhebber.

Tripel Karmeliet (Bierbrouwerij Bosteels)
Karmeliet Tripel heeft niet alleen een heerlijke smaak ook een heerlijke geur. Want als je ruikt aan Tripel Karmeliet dan denk je direct aan een rozentuin. De geur is aantrekkelijk door vanille en bruine suiker. Daarnaast heeft het bier veel fruitigheid van perzik en banaan. Heel licht op de achtergrond herken je wellicht iets van citrus. In de smaak overheerst in eerste instantie de hop met haar behoorlijke bitters. Dit geeft het bier kracht en pit. Neem even de tijd en de herkenbare zoete smaak die we kennen van de geur komt terug. Het wordt romig zacht en de zweem van vanille komt ook weer tevoorschijn.

Westmalle Tripel (Abdij van Westmalle)
Het is een complex bier met veel fruitigheid, je proeft rijpe banaan en een fijne hopbitterheid. Het mondgevoel is rond en vol. Een subtiele zoete toets die wordt gedragen door fruitigheid en bitterheid. De afdronk is lang, droog en aangenaam bitter.