Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket Witbier en borrelmixen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket Witbier en borrelmixen

Bierpakket gevuld met zes lekkere witbieren en twee zakken borrelmix. Ontdek witbier van verschillende Belgische en Nederlandse brouwerijen.

Het pakket bestaat uit 6 flessen

Bierpakket witbier met borrelmixen
IJwit van brouwerij het IJ
Zes flesjes bier uit het Bierpakket witbier met borrelmixen
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  6 flessen

 • Soorten bier

  Wit

 • Extra's

  2x C'est Bon Amsterdam borrelmix

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Bierpakket Witbier en borrelmixen kopen

Bierpakket dat bestaat uit zes witbieren uit België of Nederland en twee zakken borrelmix voor bij de bieren. Dit borrelpakket is uitstekend geschikt om verschillende witbieren te ontdekken. Deel bijvoorbeeld de flesjes tijdens de vrijmibo en bespreek de verschillende witbieren terwijl je kunt genieten van lekkere nootjes en bites. 

Naast de zes bieren vind je ook twee zakken borrelmix in dit speciaalbierpakket. De borrelmixen zijn speciaal samengesteld door speciaalzaak C'est Bon Amsterdam. Een perfect pakket om witbier te ontdekken! Voor jezelf, maar het is ook een geweldig cadeau voor de liefhebber van deze biersoort. 

Inhoud bierpakket 

- Zes witbieren uit Nederland of België
- De Krokante Borrelmix 
- Crunchy Sticks Pesto

Over de merken in dit bierpakket

Eigenweiss van brouwerij Bruut (Brouwerij Bruut Bier)
Eigenweiss is een witbier waarbij de smaakversterkers: koriander, limoen en sereh (citroengas) zijn toegepast. Deze combinatie zorgt voor een mild-bittere frisse citrus smaak.

Hoegaarden Witbier (Anheuser-Busch InBev)
Hoegaarden witbier heeft een frisse en lichtzure smaak. Het traditionele Hoegaarden witbier wordt gebrouwen met bronwater, ongemoute tarwe, gerstemout, hop, koriander en Curacao. Dit licht gehopte bier heeft een troebele witgele kleur. Buitengewoon verfrissend. Een echte dorstlesser en daarnaast voor sommigen de gouden standaard voor de bierstijl witbier.

IJwit (Brouwerij 't IJ)
IJwit bier is weinig bitter, een beetje fruitig, weinig moutig, beetje zoet, gemiddeld kruidig, weinig zuur. Een IJwit is extra lekker tijdens een zomerse dag op het terras! 

Vedett Extra White (Duvel Moortgat Brouwerij)
Vedett Extra White is vol romig en fris van smaak. Het bier heeft een frisse geur met tonen van citrus en een kruidigheid van koriander. Extra White heeft een lange bittere afdronk.

Waterland Marker Maagd (Waterland Brewery)
Marker Maagd van de Waterland Brewery heeft een kruidige, fruitige en zonnige smaak. Ook weer met een lichtzure en gistige afdronk die kort duurt, ondertussen komen de aroma's van vanille en kruidnagel naar boven.

Willem's Wit (Het Paleisje)
Willem's Wit is een zacht gekruid en zeer fris witbier. Het speciaalbier heeft een zoete en lichtbittere afdronk die tot stand komt door de toegevoegde citroenschillen en diverse hoppen.