Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Partykist met Tripel bieren | Bierpakket met glas

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Partykist met Tripel bieren

Partykist met Tripel bieren is een bijzonder bierpakket dat bestaat uit een mooi kistje, vijf tripel bieren, een bierglas, bierviltjes en een opener.

Het pakket bestaat uit 5 flessen

Partykist met Tripel bieren
Tripel Karmeliet in glas
Texels Tuunwal Tripel flesje en glas
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  5 flessen

 • Soorten bier

  Tripel

 • Extra's

  Viltjes en opener

 • Glas

  Ja

 • Personaliseren

  Nee

Partykist met Tripel bieren kopen

€ 22,95

Biercadeau met tripels

Dit fraaie biercadeau is bedoeld voor de liefhebber van tripel bieren. Je ontdekt met deze partykist vijf verschillende tripels. Naast de speciaalbieren zitten er leuke extra's in dit bierpakket, zoals een bierglas, viltjes en een opener die je eventueel elders in je woning kunt bevestigen. 

LET OP! De exacte bieren kunnen wisselen in verband met beschikbaarheid van het bier. De viltjes zijn, waar mogelijk, van een biermerk waarvan er een flesje in het kistje zit.

Over de merken in dit bierpakket

Affligem Tripel (Bierbrouwerij Affligem)
Affligem Tripel ruikt fris en fruitig en het bier heeft een zoetige bittere smaak.

La Trappe Tripel (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Tripel is een goudblond trappistenbier met een witte schuimkraag. Fruitige geuren van perzik en abrikoos zijn gecombineerd met een bloemige geur. La Trappe Tripel is een klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak.

Texels Tuunwal Tripel (Texelse Bierbrouwerij)
Texels Tuunwal Tripel is een echte krachtpatser en met zijn uitgekiende hopbitterheid zal dit uitzonderlijke bier één van de intieme levensgenoegens zijn voor de ware liefhebber.

Tripel Karmeliet (Bierbrouwerij Bosteels)
Karmeliet Tripel heeft niet alleen een heerlijke smaak ook een heerlijke geur. Want als je ruikt aan Tripel Karmeliet dan denk je direct aan een rozentuin. De geur is aantrekkelijk door vanille en bruine suiker. Daarnaast heeft het bier veel fruitigheid van perzik en banaan. Heel licht op de achtergrond herken je wellicht iets van citrus. In de smaak overheerst in eerste instantie de hop met haar behoorlijke bitters. Dit geeft het bier kracht en pit. Neem even de tijd en de herkenbare zoete smaak die we kennen van de geur komt terug. Het wordt romig zacht en de zweem van vanille komt ook weer tevoorschijn.

Westmalle Tripel (Abdij van Westmalle)
Het is een complex bier met veel fruitigheid, je proeft rijpe banaan en een fijne hopbitterheid. Het mondgevoel is rond en vol. Een subtiele zoete toets die wordt gedragen door fruitigheid en bitterheid. De afdronk is lang, droog en aangenaam bitter.

Cookie instellingen