Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Rondje alcoholvrij bier | Bierpakket alcoholvrije bieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Rondje alcoholvrij bier bierpakket

Bierpakket vol met alcoholvrije en alcoholarme bieren. Een mooi cadeau voor iemand om eens kennis te laten maken met verschillende stijlen alcoholvrij bier.

Het pakket bestaat uit 4 flessen

Alcoholarm bierpakket in een cadeauverpakking
DAVO Surf Pro bier
Cornet Oaked alcoholvrij flesje en glas in kistje
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  4 flessen

 • Soorten bier

  Alcoholarm, Alcoholvrij

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Rondje alcoholvrij bier bierpakket kopen

€ 17,49

In dit pakket vind je verschillende alcoholvrije, doch smaakvolle bieren. Leuk om eens verschillende bierstijlen te ontdekken, zonder dat je al te veel alcohol tot je neemt. In dit pack vind je een alcoholarme stout, pale ale en pilsner. De radler in dit biercadeau is geheel alcoholvrij. 

In dit bierpakket zitten drie buitenlandse bieren en een Nederlandse alcoholvrije radler. Aangezien de regels voor alcoholvrij bier in het buitenland anders zijn, mogen de drie bieren alcoholvrij heten, maar er zit wel degelijk nog wat alcohol in... Belangrijk om te weten als je het bijvoorbeeld cadeau wilt doen aan iemand die écht geen alcohol mag. 

Wil je meer weten over de verschillen tussen alcoholvrij en alchoholarm bier

Over de merken in dit bierpakket

Cornet Alcohol-free (Brouwerij de Hoorn)
Cornet alcoholfree is een alcoholarm speciaalbier dat 0,3% alcohol bevat. Proef de volmondige warme smaak en unieke vanilletoets, die een resultaat zijn van snippers eikenhout die toegevoegd worden tijdens het brouwen, maar dan met heel weinig alcohol. 

Davo Surf Pro (DAVO Bieren)
Surf Pro is de alcoholarme variant van de Surf Ale van DAVO. Het bier is gedryhopped met amarillo hop die zorgt voor ananas en citrus aroma's.

Jever Fun (Friesisches Brauhaus Zu Jever)
Jever Fun is een alcoholarm pilsener dat zeer gewaardeerd wordt als alternatief met weinig alcohol. Het bittere van het Jever bier komt goed door in dit alcoholarme pils.

Nanny State (BrewDog)
Nanny State van Brewdog heeft een pittige smaak, mede dankzij de vijf verschillende soorten hop die zijn gebruikt in het brouwproces. 

Cookie instellingen