Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Tripel Traditionair Geschenkpakket | Bierpakket

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Tripel Traditionair Geschenkpakket

Tripel Traditionair Geschenkpakket is een bierpakket samengesteld door La Trappe en Brouwerij Kleiburg. Je vindt in dit pakket drie verschillende bieren, waaronder de bijzondere collab van de twee kloostergemeenschappen.

Het pakket bestaat uit 3 flessen

La Trappe Traditionaire Geschenkpakket
Tripel Traditionair bier
Tripel Traditionair bier flesje en glas
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  3 flessen

 • Soorten bier

  India Pale Ale, Tripel

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

De Tripel Traditionair geschenkverpakking is een bijzonder bierpakket waarin het bier Tripel Traditionair zit dat is ontstaan uit een samenwerking tussen de twee broouwerijen La Trappe en Kleiburg. Het bier symboliseert de visie van de brouwerijen en bijbehorende kloosters: de traditionele trappistenstijl vanuit La Trappe met een visionaire twist vanuit Kleiburg. Een deel van de opbrengst van dit bier gaat naar de opvang van dakloze gezinnen in het Kleiklooster.

Naast de limited edition Tripel Traditionair vind je in dit geschenkpakket ook een flesje La Trappe Tripel en een flesje Kleiburg Tripel IPA.

Over de merken in dit bierpakket

Kleiburg Tripel IPA (Brouwerij Kleiburg)
Tripel IPA van brouwerij Kleiburg heeft een mooi balans tussen de zoetheid van een tripel en de bitterheid van een IPA. Door een frisse en verwarmende afdronk is dit een fijn speciaalbiertje voor bij een avondje op de bank.

La Trappe Tripel (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Tripel is een goudblond trappistenbier met een witte schuimkraag. Fruitige geuren van perzik en abrikoos zijn gecombineerd met een bloemige geur. La Trappe Tripel is een klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak.

Tripel Traditionair (Brouwerij Kleiburg)
Tripel Traditionair van La Trappe en Kleiburg is een donkerblond bier met 8,5% alcohol. Het is een tripel met fruitige en hoppige tonen met een lichtbittere afdronk.

Cookie instellingen