Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Vaderdag Bierbox met 6 speciaalbieren in een 75cl fles

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Vaderdag Bierbox met 6 speciaalbieren in een 75cl fles

Bierpakket speciaal voor de vader die enorm van speciaalbier kan genieten. In deze Vaderdag Bierbox vind je zes verschillende speciaalbieren in 75cl flessen.

Het pakket bestaat uit 6 flessen

Vaderdag Bierbox
Tripel Karmeliet in glas
Duvel bier
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  6 flessen

 • Soorten bier

  Blond, Amber, Tripel

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Vaderdag Bierbox met 6 speciaalbieren in een 75cl fles kopen

€ 36,00

Met deze Vaderdag verrassing kun je de komende tijd wat flessen speciaalbier delen met je vader. Het bierpakket bevat zes flessen van 75cl met gerenommeerde speciaalbieren. Er zitten vijf bekende Belgische biermerken in en één van de Nederlandse La Trappe Trappistenbieren.

Dus is jouw vader een échte bierliefhebber? Doe hem én jezelf een plezier met deze speciale Vaderdag Bierbox. Dit bierpakket wordt gratis thuisbezorgd!

Over de merken in dit bierpakket

Duvel (Duvel Moortgat Brouwerij)
Duvel heeft een droge, maar toch licht zoete alcoholsmaak. Dit maakt het een fijne dorstlesser met een aangenaam hopkarakter.

La Chouffe (Bierbrouwerij Brasserie d’Achouffe)
La Chouffe is een speciaal blond bier met een lichte hopsmaak en toetsen van koriander en fruitige accenten. Het bier brengt citrustonen in de mond, gevolgd door verfrissende, aangenaam kruidige tonen die het geheel lichtheid geven.

La Trappe Isid'or (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Isid'or heeft een volle en licht bittere smaak met een fruitige afdronk. Het is een amberkleurig trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat dan over in moutige karamel; een perfecte balans tussen complexiteit en eenvoud.

Palm Spéciale (Palm Belgian Craft Brewers)
Palm bier heeft een zachte en zoete smaak. De unieke ambermouten bepalen de basissmaak van PALM: lichte karamelsmaken met een honingachtige malsheid. 

Pauwel Kwak (Bierbrouwerij Bosteels)
Pauwel Kwak heeft een heerlijke fruitige geur die doet denken aan abrikozen, maar ook de zoetigheid van zoethout komt naar voren. Bij het proeven van dit speciale Belgische bier proef je, zoals de geur al doet vermoeden, de abrikoos. De fruitige smaak blijft hangen samen met een zoetigheid die doet denken aan karamel. Daarnaast heeft het nog een wat lichte bittere smaak die verneembaar is in de fijne afdronk.

Tripel Karmeliet (Bierbrouwerij Bosteels)
Karmeliet Tripel heeft niet alleen een heerlijke smaak ook een heerlijke geur. Want als je ruikt aan Tripel Karmeliet dan denk je direct aan een rozentuin. De geur is aantrekkelijk door vanille en bruine suiker. Daarnaast heeft het bier veel fruitigheid van perzik en banaan. Heel licht op de achtergrond herken je wellicht iets van citrus. In de smaak overheerst in eerste instantie de hop met haar behoorlijke bitters. Dit geeft het bier kracht en pit. Neem even de tijd en de herkenbare zoete smaak die we kennen van de geur komt terug. Het wordt romig zacht en de zweem van vanille komt ook weer tevoorschijn.