Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Amstel Radler highwayman commercial

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Highwayman

In de nieuwste Amstel Radler commercial zien we drie wielrenners aan de start van een uitdagende klim. Meer reclames van Amstel Radler

Amstel Radler highwayman commercial

In de nieuwste commercial zien we drie wielrenners aan de start van een uitdagende klim. Zij worden gepasseerd door een Amstel bierwagen die de route verkent. In een café bovenop de berg zet de chauffeur een krat Amstel Radler koud. Na een inspanndende rit komende de wielrenners bezweet en dorstig bij het café aan. De vrienden nemen een verfrissende slok en proosten op de finish en een onvergetelijk moment.

11 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Ewin (gast) op 23-08-2015 om 14:27:57

Ik kan geen ENKELE reden bedenken waarom het rode sjaaltje iets 'briljant' moet zijn. Wie kan mij uitleggen hoe het zit????

Bertus (gast) op 15-07-2015 om 02:08:10

Ik heb het ook meteen herkend als zijnde Mallorca. Beschrijving van Marcel klopt vlgs. mij ook. Kwam er 45 jaar geleden voor het eerst op Mallorca. Met pap en mam. Kom er nog steeds bijna jaarlijks. Onbegrijpelijk maar het voelt nog steeds als een thuis. Heerlijk. Er is wel veel veranderd natuurlijk. Vroeger waren er maar 1 of 2 autowegen. Nu zijn de dorpjes platgewalst en is het veel snelweg. Liepen mensen met ezeltjes: nu rijden de autochtonen in dikke wagens en zijn de kinderen ' fors ' uitziend. Ach ja : overal veranderd het. Maar het blijft mooi ! Dit jaar niet geweest : ga volgend jaar weer hoor !

Marcel (gast) op 04-07-2015 om 21:38:52

De commercial is opgemomen in Mallorca , althans de berg beelden. De haarspeld klim/afdaling is de Ma214 naar Port de sa Colabra en de klim met de bierwagen is de Pm22 richting de vuurtoren van Cap de Formentor.
Heb daar 6 weken geleden nog gefietst....

Jürgen (gast) op 02-07-2015 om 22:21:33

Stelviopas

leon (gast) op 24-05-2015 om 22:50:23

Het is in Italië

Zie meer reacties

Zie minder reacties