Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

De Junglebrouwerij van Bavaria | Familieverhalen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

De Junglebrouwerij van Bavaria

Brouwerij Bavaria onthult in hun nieuwe campagne spraakmakende familieverhalen over de brouwerij, of zijn het toch gewoon fabels? Bekijk hier het eerste verhaal!  Meer reclames van Bavaria

Bavaria Junglebrouwerij familieverhaal
Bavaria logo
Verschillende Bavaria bieren en radlers

Bavaria familiefeiten of fabels

In dit verhaal beweert ome Peter in de jaren 70 de wereld te zijn ingetrokken om zijn Bavaria bier te verkopen. Zij komen in Nigeria terecht, hier komt hij een stamhoofd tegen. De relatie tussen de brouwers en de stam had zich flink ontwikkeld na een jaar.

Het stamhoofd belde ome Peter op om te vragen of hij een brouwerij wilde bouwen in Nigeria. Bavaria zag dit wel zitten, ze waren aangekomen en de stamhoofd nodigde o.a. ome Peter uit om naar zijn dorp te gaan waar hij geboren was, de plek waar zij de brouwerij zouden gaan bouwen. 

Met een groot hakmes en het stamhoofd voorop gingen zij richting de plek waar zij de brouwerij gingen bouwen. de heren van Bavaria komen aan bij de plek, langs een rivier, zij zagen een vlag met de kleuren van Nederland. De brouwers waren zo onder de indruk van dit gebaar en voelde zich zo goed ontvangen dat de brouwerij dit nu ook zelf doet. 

Lees ook

Als de brouwerij in Lieshout nu gasten verwacht uit een ander land wordt de vlag van dat land omhoog gehesen. 

Lees hier over de campagne van Bavaria.

Bekijk meer bierreclames.

Gerelateerde reclames

Cookie instellingen