Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Biercheque: hét cadeau voor de bierliefhebber!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Biercheque: hét cadeau voor de bierliefhebber!

25 mei 2023 door Redactie Biernet

Bierliefhebbers en familie / vrienden van bierdrinkers opgelet, er is een ideaal cadeau op de markt gekomen waar je iedere bierliefhebber blij mee maakt. Met de Biercheque kun je terecht bij 100+ winkels, brouwerijen, slijterijen en meer.

Biercheque wordt ingeleverd bij Stadshaven Brouwerij
Man bekijkt zijn biertje in een kroeg
Biercheque bij Jelster bieren

Stijgende populariteit speciaalbier

In Nederland is de interesse en liefde voor speciaalbier de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Als we kijken naar de bierconsumptie in Nederland dan blijken speciaalbier en alcoholvrij allebei flink te zijn gegroeid. In 2014 werd in Nederland 897.797 hectoliter speciaalbier gedronken en dat was toen 7,9% van al het gedronken bier in Nederland. Als we deze data vergelijken met de consumptie van speciaalbier in 2022, dan zien we dat het segment flink is gegroeid. In 2022 werd er namelijk 1.417.324 hectoliter speciaalbier gedronken en dat betekende een marktaandeel van 11,6%.

Kortom, speciaalbier is populairder dan ooit en er zijn de afgelopen jaren veel consumenten bijgekomen die meer willen weten over bier of het in ieder geval leuk vinden om verschillende bieren te proeven. 

Lekker borrelen dankzij Biercheque

Bierliefhebbers opgelet

De kans is dus groot dat er in jouw netwerk verschillende bierliefhebbers rondlopen. Veel van deze 'beer geeks' kun je altijd blij maken met een biergerelateerd cadeau, maar wat precies? Wellicht wil de bierliefhebber die je een cadeau wilt doen een glas van zijn favoriete merk, een rondleiding volgen in een brouwerij of zich verdiepen in de bierstijl IPA met een uitgebreid bierpakket... Dus wat kun je hem/haar het beste geven? De Biercheque!

Biercheque

Biercheque getoond door man Met de Biercheque geef je een origineel cadeau, maar kan de ontvanger toch lekker zelf bepalen wat hij/zij er mee gaat doen. Je kunt de Biercheque gebruiken bij verschillende webshops die door heel Nederland leveren, verschillende lokale slijterijen en ook bij een heleboel brouwerijen verspreid door het hele land. Oprichters Erwin en Henco willen ontvangers van de Biercheque het volgende gevoel geven: 

- Je als een kind in de snoepwinkel voelen
- Plezier hebben en samen genieten! 
- Biercheque draait om de totale bierbeleving

Mede-oprichter Erwin over Biercheque: "Door ons product verbinden wij de online wereld met de fysieke winkels. Waar het onder andere om gaat is dat je zelf kiest waar je gaat, wanneer je gaat en hoe. Snuif de verhalen achter de bieren op en deel deze beleving. Samen, passie, ambacht en gezelligheid  is waar Biercheque om draait."

Henco (mede-oprichter) vervolgt: "Leer de brouwers kennen en proef tegelijkertijd de unieke smaken van de bieren maar maak bovenal ook kennis met de ongelooflijke drive en passie voor het product. Wanneer je dit ziet samenkomen ontstaat de ultieme bierbeleving. Dit maakt ons als bierliefhebbers intens blij en juist daarom willen wij dit graag delen."

Fysieke Giftcard of E-voucher

De Biercheque kun je op verschillende manieren cadeau doen! Je kunt kiezen voor een fysieke cadeaukaart waar je een bepaald bedrag op zet voor de ontvanger. Met deze optie kun je wellicht nog een extra kaartje en envelop kopen om de bierliefhebber dit cadeau te overhandigen. Deze fysieke Biercheque kost je €2,02 exclusief het bedrag dat je aan de ontvanger wilt schenken. 

Bij de andere optie is het volledige bedrag dat je betaalt voor de ontvanger: Biercheque E-Voucher. Dit digitale biercadeau komt vrijwel direct in jouw eigen of in de mailbox van de ontvanger binnen. Bij dit E-Voucher kun je ook een persoonlijke boodschap toevoegen voor de gelukkige ontvanger. 

Voor alle Biercheques geldt dat je ze kunt opwaarderen met een bedrag tussen de €10,- en €150,-. Dit biercadeau is geldig tot twee jaar na activatie. Een aantal winkels en brouwerijen waar je de Biercheque kunt gebruiken zijn: Stadshaven Brouwerij, Muifelbrouwerij, The Beerbox, Floem Craft Beer, EIBER Bier, Het Volgende Biertje en nog veel meer. 

Bekijk de website voor meer informatie of om de Biercheque te bestellen.

Verschillende mogelijkheden voor een Bierchequ

Leuk blog over bier? Deel hem nu!

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl