Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket op maat met 'Het Volgende Biertje'

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakketten op maat met Het Volgende Biertje

24 maart 2022 door Redactie Biernet.nl

Er is tegenwoordig enorm veel te kiezen voor de bierliefhebber! Er zijn ontelbaar veel verschillende bieren en bierstijlen te proeven. Het kan daarom soms lastig kiezen zijn. Het Volgende Biertje is een webshop die bierpakketten samenstelt op basis van jouw voorkeuren. 

Bierpakket Het Volgende biertje IPA
Het Volgende biertje logo
Het Volgende Biertje speciaalbierpakket met negen bieren

Bierpakket afgestemd op jouw smaak

Het doel van Het Volgende Biertje is om mensen te helpen om een heerlijke bierpakket cadeau te geven, waarbij het bierpakket aansluit op de biervoorkeuren van de ontvanger. De bierpakketten bevatten meestal een mix van bekende / klassieke speciaalbieren én een aantal onbekende speciaalbieren van microbrouwerijen, zodat er ook een aantal nieuwe bieren te ontdekken zijn. 

Het Volgende Biertje pakket Het Volgende Biertje heeft een korte bierquiz ontwikkeld die op basis van de antwoorden een uniek bierpakket met 9 speciaalbieren samenstelt. In de vragenlijst wordt onder andere naar de top drie speciaalbieren, favoriete bierstijl(en) en alcoholpercentage(s) gevraagd. Het Volgende Biertje gaat met deze voorkeuren aan de slag en zal een bierpakket op basis van de gegeven antwoorden samenstellen.

Op deze manier zal er voor iedereen een uniek bierpakket worden samengesteld dat past bij de opgegeven voorkeuren. Zo zal er in het ene pakket vooral witbier, weizen en blond bier zitten en in het andere juist dubbels, quadrupels en stouts. Het Volgende Biertje creëert het perfecte pakket op basis van de voorkeuren die je in de bierquiz hebt opgegeven. 

Cadeau

Het leuke aan het concept is dat je de bierquiz ook aan iemand cadeau kan doen. In dat geval koop je een cadeaubon bij Het Volgende Biertje en daarmee kan de gelukkige ontvanger de quiz doen en een gepersonaliseerd cadeaupakket samenstellen op basis van zijn/haar voorkeuren. Op deze manier is het bierpakket altijd afgestemd op de biervoorkeuren van de ontvanger! Een perfect cadeau om te geven dus!

De cadeaubon is in principe digitaal, maar als je iemand de cadeaubon fysiek wilt geven bestaat er ook de mogelijkheid een fysieke cadeaubon te bestellen. Daarnaast kun je een korte persoonlijke boodschap (max. 125 karakters) meesturen. Deze tekst wordt op een bierviltje geschreven en met de cadeaubon meegestuurd.  

Lees ook

Cadeaubon met persoonlijke boodschap voor bierpakket

Borrelpakketten in één bierstijl

Naast de bierquiz is het ook mogelijk om een aantal standaard bierpakketten te bestellen, die zich focussen op één specifieke bierstijl. Zo is er o.a. een Tripel, IPA en Saison bierpakket. Dus mocht je weten dat iemand van een bepaalde bierstijl houdt dan zijn deze bierpakketten een ideaal cadeau om te geven! Ook is het leuk om samen flesjes te delen en je samen te verdiepen in een bepaalde bierstijl. Vergelijk bijvoorbeeld de Saison bieren Mannenliefde en Saison Dupont met elkaar of proef het verschil tussen de klassieker Westmalle Tripel en de moderne Gajes Tripel van Bruut Bier

Ieder bierpakket bestaat uit 6 speciaalbieren en 2 borrelmixen. Een perfect bierpakket voor een gezellige borrelavond. De borrelmixen komen van C’est Bon, een bekende notenspeciaalzaak in Amsterdam. Samen hebben we uitgezocht welke borrelsnacks het beste bij speciaalbier passen.

Bekijk de verschillende borrelpakketten die Het Volgende Biertje per biersoort heeft samengesteld.

Bierpakket IPA van Het Volgende Biertje