Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

36 (inter)nationale brouwerijen bij Van Moll Fest

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

36 (inter)nationale brouwerijen bij Van Moll Fest

04 juli 2019 om 15:15

Tijdens het bierfestival Van Moll Fest 2019 strijken 36 Nederlandse én buitenlandse top craft beer brouwers neer op het iconische terrein van het Evoluon. Het festival is dit jaar op 24 en 25 augustus.

Van Moll Fest
Het Uiltje bierparadijs header
van de Streek bier logo

Craft Beer is here to stay

Craft beer is here to stay! In Eindhoven en de rest van Nederland kunnen we op steeds meer plekken goed bier krijgen en zo kennis maken met de rijkdom en diversiteit die ambachtelijk bier biedt. Van Moll, sinds 2013 actief, draagt daar met haar eigenzinnige bieren en brewpub in het centrum van de stad voor een belangrijk deel aan bij.

Eén keer per jaar nodigt zij tijdens het Van Moll Fest een aantal gelijkgestemde, en net zo eigenzinnige collega’s uit om de liefde voor goed bier te delen. En omdat het de vijfde jubileum editie is, doen ze dat dit keer twee dagen!

Dwarsdoorsnede van speciaalbiercultuur

Van Moll logo De brouwerijen die Van Moll heeft uitgenodigd laten een dwarsdoorsnede zien van het lokale en internationele craft beer-landschap.

Lees ook

Haast niet meer weg te denken Nederlandse brouwers als Jopen, De Molen en Uiltje vinden jonge honden als Walhalla, Rock City Brewing en Vandestreek naast zich, terwijl ook internationale toppers als Buxton uit Engeland en The Bruery uit de VS acte de présence geven.

Vijfde editie

Speciaal voor deze vijfde editie van hun feest is Van Moll op een veertiendaagse brouwtournee door het Verenigd Koninkrijk gegaan, waarbij ze zeven bevriende brouwerijen aandeden en natuurlijk met ieder van hen een ‘collaboration’ bier brouwden. Deze bieren zullen op 24 en 25 augustus voor het eerst in Nederland getapt worden.

Evoluon

Net als vorig jaar zullen de bordessen, terrassen en het grasveld rondom de vijver van het Evoluon omgetoverd worden tot een gezellig festivalterrein, waar unieke bieren vergezeld kunnen worden van geweldig eten, en waar zowel de gevorderde bierproever als de ontdekkingsreiziger in bierland iets van hun gading kan vinden. En ook aan de BOB, de niet bierdrinkende vrienden en kinderen is gedacht. Kaarten zijn te krijgen via de site van Van Moll.