Mees Kees blik

7de Bird Collab is met Brouwerij Kees

Mees Kees is een speciaalbier voortgekomen uit de samenwerking tussen Bird Brewery en Brouwerij Kees. Het is het zevende bier uit de Bird Collab Tour. 

28 juni 2018 om 17:03


Mees Kees speciaalbier

De Bird Collab Tour is aangekomen in Zeeland bij Brouwerij Kees. Zij staan wereldwijd bekend om hun verrassende IPA's, stouts en porters en mogen zich volgens reviewsite Ratebeer scharen in de top 100 beste brouwerijen ter wereld.

Mees Kees speciaalbier in blik De brouwerij is in Nederland bovendien de enige met een eigen afvullijn voor bierblikken, waardoor er is gekozen om het bier af te vullen op blik. Het resultaat? Prachtig bier, unieke verpakking en een waanzinnig design!  

De Mees Kees is een Passion Fruit IPA met verse hoppen, lichte mouten en een flinke dosis passievruchten. De lichte mouten, citrusachtige hoppen en een flinke dosis passievruchten geven het bier een tropische smaak. Een zomerse, blonde IPA die perfect past bij een warme dag op het Zeeuwse strand.

Brouwerij Kees

Deze samenwerking is het zevende collab bier dat Bird Brewery dit jaar heeft uitgebracht. Brouwerij Kees werd voorgegaan door Brouwerij StijlDe Natte Gijt, Frontaal, Oersoep, Noordt en Baxbier.

Bird Collab Tour

“Deze collab brew is voor ons extra bijzonder”, vertelt Ralph van Bird Brewery. “We hebben ons allereerste bier bij Kees gebrouwen en daar is Bird Brewery uiteindelijk uit voort gekomen. Het was bijzonder om nu weer terug te keren op het oude nest.”.

Ook Rik is onder de indruk. “Het brouwen met Kees was weer als vanouds: we hebben veel gelachen en het is leuk om te horen waar zij nu mee bezig zijn. Het bier is uiteindelijk een mooie mix van Kees en Bird Brewery en we zijn er erg tevreden mee. Fris, doordrinkbaar en gewoonweg erg lekker!”

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Heineken Pilsener

Hollands Hoogtepunt
Deze zomer staat in het teken van het hoogst haalbare, het bereiken van de top. Heineken wil de sporters van Rio 2016 bedanken met het Holland Heineken House.

Meer reclames van Heineken Pilsener

Laatste reacties