Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerijen Rodenbach en Palm scoren op World Beer Awards

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerijen Rodenbach en Palm scoren op World Beer Awards

08 augustus 2019 om 15:42

Rodenbach Caractère Rouge werd op de World Beer Awards uitgeroepen tot ‘World’s Best Sour & Wild Beer Fruit Lambic’. Brouwerij Rodenbach en Brouwerij Palm kaapten samen 7 awards weg. 

Rodenbach Caractere Rouge: World's Best Sour 2019
Steenbrugge Blond
Palm Session IPA logo

World Beer Awards

World Beer Awards 2019 Op de World Beer Awards in Londen, algemeen erkend als een van de grootste professionele biercompetitie in Europa, kreeg Rodenbach Caractère Rouge de hoogste onderscheiding, het werd verkozen tot ‘World’s Best Sour & Wild Beer Fruit Lambic’.

Lees ook

Palm session IPARodenbach Vintage en Rodenbach Caractère Rouge mogen zich ‘Country Winner’ noemen en de jury beloonde Rodenbach Fruitage en Rodenbach Grand Cru met een gouden award. Tenslotte werd Steenbrugge Blond bekroond met een bronzen medaille.

Reactie Brouwerij Rodenbach

Brouwmeester Rudi Ghequire van Brouwerij Rodenbach is erg blij met de titel voor hun bier:

Het is een prachtige erkenning voor het harde werk van onze brouwersteams bij Rodenbach in Roeselare en Brouwerij Palm & De Hoorn in Steenhuffel. Fantastisch dat ook onze innovaties zoals Rodenbach Fruitage en Palm Session IPA hoge scores in de wacht slepen. Maar de kers op de taart is uiteraard dat Rodenbach Caractère Rouge’ de titel ‘World’s Best’ mag voeren.

Cookie instellingen