Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Rodenbach Caractere Rouge - Dubbel bier met 7% alcohol

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Rodenbach Caractere Rouge

Rodenbach Caractere Rouge is een Dubbel met 7,0% alcohol. Rodenbach Caractere Rouge wordt gebrouwen door Brouwerij Rodenbach in Roeselare.

Rodenbach Caractere Rouge
rodenbach caractere fles á 0,75 liter

Eigenschappen

Rodenbach Caractere Rouge is een dubbel bier uit Belgie. Het wordt gebrouwen door brouwerij Rodenbach en bevat 7% alcohol.

Aanbiedingen en prijzen van Rodenbach Caractere Rouge

Actueel zijn er geen Rodenbach Caractere Rouge aanbiedingen . De prijs van een liter Rodenbach Caractere Rouge is ongeveer .

Smaak & Omschrijving

Rodenbach Caractere rouge heeft een prikkelende smaak in het begin. Het bevat scherpe zuren die al snel worden gecombineerd met een aangename restzoetheid en een droogheid, afkomstig van veenbessen.

Reviews

Nog geen reviews voor Rodenbach Caractere Rouge.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Rodenbach

 • Rodenbach Alexander - Ale - 5,2%

  Rodenbach Alexander heeft een uniek, gebalanceerd palet, complexe afdronk en subtiele fruit- en houttoetsen. Het bier is ongetwijfeld één van de beste Sour Ales die Rodenbach ooit creëerde. Rodenbach Alexander werd eind september 2016 gelanceerd als Limited Edition.

 • Rodenbach Classic - Oud bruin bier - 5,2%

  Rodenbach Classic is het Vlaamse roodbruine speciaalbier wat erkend is als Traditioneel Streekproduct. Rodenbach is heel verfrissend en eetlustopwekkend: het perfecte aperitief!

 • Rodenbach Grand Cru - Ale - 6%

  Rodenbach Grand Cru is een zeer afwijkend bier uit West-Vlaanderen, met een roodbruine kleur door de gebruikte ‘Weense gerstemout’. De smaak van het bier is fruitig zuur en heeft een zeer lange afdronk. 

 • Rodenbach Rosso - Fruit - 4%

 • Rodenbach Vintage - Oud bruin bier - 7%

  De smaak van Rodenbach Vintage is complex, rond, intens en verfrissend. Kenmerkend is de appelzurige fruitigheid in combinatie met karamel, wilde honing en eik met een toets van vanille, kers en zoethout.

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties