Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Budelse Brouwerij introduceert 4 nieuwe biologische bieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Budelse Brouwerij introduceert 4 nieuwe biologische bieren

30 april 2014 om 13:17

De Budelse Brouwerij breidt haar bier assortiment uit met vier biologische bieren:
Budels Radler, Budels Weizen, Budels Blond 4,7% en Budels Malty Dark 0,0%.

Budelse Brouwerij
Budels Blond 4.7
Budels header image

Biologische bieren

Met de introductie van vier biologische bieren onderstreept Budelse Brouwerij haar ambachtelijke brouwkunst. “De lente is de tijd van het nieuwe begin, een passend moment om vier nieuwe Budelse bieren te introduceren” zegt Gerard Arts, directeur en brouwmeester van de Budelse Brouwerij.

Budelse Brouwerij: 4 nieuwe biologische bieren Het assortiment biologische bieren van de Budelse Brouwerij kent een groeiende populariteit. De keuze om de nieuwe bieren te brouwen van biologisch geteelde grondstoffen, was dan ook snel gemaakt.

Budels is de enige brouwerij van Nederland die ook biologische alcoholvrije bieren brouwt. Alle Budelse Bieren worden volledig klimaatneutraal gebrouwen.

Vier nieuwe smaken

Eind april 2014 zien maar liefst 4 biologische bieren tegelijkertijd het licht!
Het gaat om Budels Radler, Budels Weizen , Budels Blond 4,7% en Budels Malty Dark 0,0%.

Lees ook

Alle bieren zijn begin mei 2014 verkrijgbaar in flessen van 30 cl. Budels Blond 4.7% en Budels Weizen zijn ook verkrijgbaar in fusten van 20 liter.

Budels Radler

Budels Radler is de eerste biologische Radler van Nederland. Deze mixdrank van Budels biologisch bier en biologische citroenlimonade  munt uit door een verfrissende smaak en een mooie pure troebelheid.  Het alcoholpercentage bedraagt 2,2%. Dit maakt het een prima keuze voor een terrasmomentje tijdens een lange fietstocht!

Budels Weizen

Budels Weizen is een heerlijke weizener van hoge gisting, van Duitse oorsprong.  De Weissbiergist is bepalend voor de aangename, fruitige geur.  Het is een heerlijk fris bier met een zachte afdronk.

Budels Blond 4,7%

Budels Blond 4,7% is een bijzonder biologisch blond bier, met gist op de fles. Dit, in combinatie met de toevoeging van verfijnde hopsoorten in de vorm van Hallartauer Tradition en Spalter Select, geeft het bier een aangename bitterheid en fijn hoparoma. 

Budels Malty Dark 0,0%

Budels Malty Dark 0,0% is het tweede alcoholvrije bier van de Budelse Brouwerij. De donkere kleur dankt dit bier aan het gebruik van speciale gerstemouten. Deze dragen ook bij aan de verrassende smaak van dit alcoholvrije speciaalbier! Het ontdekken waard!

Budelse Brouwerij brouwt 18 verschillende bieren

De Budelse Brouwerij brouwt inmiddels 18 verschillende bieren, waarvan er 9 biologisch zijn. Het assortiment wordt aangevoerd door het paradepaardje Budels Pilsener dat gebrouwen wordt met zacht brouwwater dat de basis vormt  voor een verfijnde smaak.

Cookie instellingen