Grolsch ZomerWeizen

Grolsch introduceert nieuwe ZomerWeizen

Bierbrouwer Grolsch bouwt voort op het succes van Weizen en brengt exclusief voor de horeca Grolsch ZomerWeizen op de markt. Grolsch wil voor ieder seizoen een eigen bier op de tap hebben.

03 mei 2016 om 15:00


Deze nieuwe variant Weizen is vanaf de eerste week van mei tot en met het einde van de zomer in een geselecteerd aantal Grolsch horecagelegenheden en op verschillende evenementen door het hele land verkrijgbaar. 

Grolsch ZomerWeizen is onderdeel van het wisseltapprogramma dat Grolsch haar horecaondernemers aanbiedt. Het Grolsch Wisseltapprogramma biedt de horecaondernemer de mogelijkheid om ieder seizoen een ander bier op de tap te zetten: Lentebok, ZomerWeizen, Herfstbok en Winter.…  Deze laatste blijft echter nog even een verrassing! 

Proef de zomer met Grolsch Zomerweizen

Grolsch ZomerWeizen is een natuurtroebel tarwebier, volfris en lichtzoet van smaak met lichtfruitige kenmerken van cranberries en rood fruit. Grolsch Meesterbrouwer Guy Evers:

“Cranberries zijn niet zo zoet als andere fruitsoorten. Ze zorgen voor een mooie balans tussen bitter en zuur. Het resultaat is de karakteristieke smaak van Grolsch Weizen met een verrassend sprankelende lichtzoete afdronk. Deze Weizen geeft het ultieme zomergevoel.”

Grolsch ZomerWeizen

Behoefte aan variatie

Consumenten en horecaondernemers willen steeds vaker nieuwe smaken en belevingen proberen. 

Grolsch biedt met het Wisseltapprogramma toegevoegde waarde aan de populariteit van het speciaalbiersegment door ieder seizoen met een eigen bier te komen geheel passend bij het jaargetijde.
Grolsch ZomerWeizen wordt geschonken in het Grolsch Weizen glas en is uitsluitend op tap in horeca verkrijgbaar.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Brahma

Sexy Bramha Beer commercial
Brahma bier verfrist je gedachten. Grappige commercial van het biermerk Brahma.

Meer reclames van Brahma

Laatste reacties