Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lecker bio bier is er weer! | Brouwerij de Leckere

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lecker bio bier is er weer!

02 november 2023 om 11:04

Brouwerij De Leckere kondigt de herlancering van het geliefde Utrechtse biologische biermerk 'De Leckere' aan. De brouwerij werd in juni 2023 failliet verklaard, maar maakt nu dus een doorstart.

Leckere bio bier is er weer!
De Leckere bier in glas
De Leckere krat

De Leckere

Met groot enthousiasme kondigt Brouwerij De Leckere de herlancering van het geliefde Utrechtse biologische biermerk 'De Leckere' aan. Een groep toegewijde liefhebbers, gepassioneerd door het krachtige merk en de karakteristieke smaak van dit bijzondere bier, heeft de rechten en een beperkte voorraad van 'De Leckere' verworven. Deze groep is vastberaden om de liefhebbers die het merk de afgelopen 20 jaar heeft opgebouwd te blijven voorzien van hun favoriete biertje. En daarnaast de kwaliteit van het biologische bier verder te ontwikkelen.

Een Leckere reputatie

De Leckere bier 'De Leckere' heeft door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd in Utrecht en omstreken. Het merk staat synoniem voor smaakvol, puur en soms eigenwijs bier, gebrouwen met een passie voor natuurlijke ingrediënten en kwaliteit.

Lees ook

Hoofdbrouwer Anne Rijsterborgh

Anne Rijsterborgh, werkte zes jaar bij 'De Leckere' en sinds kort in de rol van hoofdbrouwer. Anne zal zich ontfermen over het brouwproces en zorgen voor de kenmerkende smaken van het Leckere bier. De Leckere heeft in 2022 haar 25-jarig bestaan gevierd. Alle kennis die is opgedaan, de recepturen die ontwikkeld zijn en de smaken die zijn ontstaan in deze tijd vormen de basis voor de volgende 25 jaar.

Uiteraard zullen de bekende bieren als Witte Vrouwen, Gulden Craen, Razende Swaen en White Cascade weer gebrouwen gaan worden. Maar ook voor het pils kan je weer op je vertrouwde adres terecht.

Cookie instellingen