Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

De Leckere | Biologisch bier uit Utrecht

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

De Leckere

De Leckere bieren zijn speciaalbieren uit Utrecht. Alle Leckere bieren zijn biologisch en sinds 2019 worden de bieren gebrouwen in een duurzame brouwerij.

De Leckere header
De Leckere Weizen
Paulus fles en glas

Achtergrond Informatie

De Leckere bieren worden gebrouwen door Brouwerij De Leckere in Utrecht. Er zijn op dit moment 5 biermerken van De Leckere bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Bierbrouwerij De Leckere is opgericht in 1997 door een aantal vrienden. De brouwerij is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een moderne bierbrouwerij met respect voor mens en natuur. Het voornaamste punt van de brouwerij was het brouwen van lekkere speciaalbieren met uitsluitend gecertificeerd biologisch geteelde grondstroffen.

Alle De Leckere merken

 • De Leckere Blauwe Bijl - Gerstewijn - 10%

  De Leckere Blauwe Bijl heeft een volle en zoetige moutsmaak. Lees ook het blog over Blauwe Bijl van Brouwerij de Leckere.

 • De Leckere CromHout - Dubbel - 6,5%

  De Leckere CromHout heeft een lobbige, fruitige en karamelachtige smaak..

 • De Leckere Paulus - Blond - 7,5%

  Een meergranenbier (gerst, tarwe en haver) met een volle, fris fruitige smaak. Lichtblond gekleurd, lichtbitter en een zoete afdronk.

 • De Leckere SpringHaver lentebock - Bock - 6,5%

   Een heerlijk licht bier met frisse smaak, ideaal voor in de lente.

 • Leckere Weizen 0,5% - Alcoholarm - 0,5%

  Een alcoholarm weizen bier met licht fruitige, frisse en vol zoete tonen. Door het lage alcoholpercentage van slecht 0,5% is het een goed doordrinkbaar bier. Drink bij voorkeur koel tussen de 4-6°C.

Bekijk alle biermerken.